3 ZODII care își ascund adevăratele SENTIMENTE! Nu știi niciodată ce simt!

Probabil ai mai auzit că astrele îți pot influența multe trăsături de caracter. Ei bine, se pare că intervin și atunci când vine vorba de exprimarea emoțiilor. Astfel, astrologii au dezvăluit top 3 zodii care pur și simplu nu pot și nu vor să își exprime sentimentele, iar dacă o fac, depun cu adevărat un efort.

Scorpion

Multă lume cunoaște deja intensitatea cu care iubești și urăști și cum poți trece de la un sentiment la altul. E un fapt știut, dar de cele mai multe ori intuitiv. Tu nu le lași celorlalți decât o opțiune: să își folosească intuiția pentru a știi ceea ce simți. Ironia este că cu cât un sentiment este mai puternic, cu atât tinzi mai mult să îl ascunzi.

Principalele motive țin de a teama de a nu fi trădat. Urăști să fii mințit sau trădat și știi că ai avea cele mai urâte sentimente, dar și o dorință de răzbunare puternică.

Deși alții ar putea crede opusul, ești o persoană foarte sensibilă și vulnerabilă. Deși porți o mască de fier, o faci doar din dorința de a te proteja.

Fecioară

FOLLOW ME

Dacă în cazul Scorpionului tu și oricine din jur ați intui că are stări intense față de un anumit subiect, în cazul tău nimeni nu își poate da seama de asta. De cele mai multe ori ascunzi stările interne și ai tendința de a schimba subiectul discuției în favoarea ta. Ești un stăpân Al cuvintelor și știi mereu ce discuție să abordezi pentru a-i ține pe ceilalți cât mai departe de adevărata ta stare. Ai de asemenea tendința să alegi să îți deschizi sufletul în fața unui străin decât în fața unui prieten. Asta pentru că știi că poți fi mai vulnerabil în fața unor persoane apropiate decât în fața unor necunoscuți.

Ai totuși un suflet sensibil în spatele armurii pe care alegi să ți-o pui în interacțiunea cu ceilalți. Există un mod prin care preferi să îți exprimi sentimentele-și anume muzica. Ca o coincidență sau nu, că sub acest semn s-au născut foarte mulți artiști, de la Otis Redding, la Roger Waters, Leonard Cohen, Michael Jackson, Pink sau Beyonce.

Gemeni

Ești cel mai sociabil nativ al zodiacului. Îți place să te joci cu vorbele și de cele mai multe ori spui multe lucruri interesante, dar niciodată despre tine. Ești foarte înșelător, pentru că ceilalți cred de la prima interacțiune că te cunosc bine, însă tu nu lași la vedere nici măcar un sfert din adevărata ta personalitate. De aceea, de multe ori oamenii te pot considera fățarnic, însă tu nu o faci cu intenția de a-i induce în eroare pe ceilalți sau de a-ți îndeplini un interes.

Pur și simplu, nu vrei să te expui întru-totul în fața lumii, iar asta nu te face mincinos. La fel ca și în viața reală, și pe rețelele sociale ești foarte activ-o altă formă prin care îi poți induce pe ceilalți în eroare. Oricine ar putea crede că te cunoaște doar pentru că îți place să postezi mult în online, s-ar înșela.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.