#TIPS&TRICKS

3 ZODII de femei cu care bărbații se mândresc

Scris de Laura P la 04 decembrie 2018

Orice bărbat își dorește să aibă lângă el o femeie care să-i facă viața mai frumoasă și să-l facă să simtă că trăiește în Paradis. O femeie rafinată, inteligentă, diplomată și elegantă. Acestea sunt atuurile de care se bucură femeile pe care bărbații își doresc să le țină aproape de ei. Pentru că în spatele unui bărbat puternic se află o femeie care îi reflectă personalitatea, e important să aibă alături de el o femeie cu care să se mândrească.

E foarte dificil să găsești o astfel de femeie, așa că bărbații vor face orice să o cucerească. Iată care sunt cele mai stilate zodii:

Publicitate

1. BALANȚĂ


Femeile în zodia Balanță privesc viața cu umor și asta le dă un farmec aparte. Lasă o impresie foarte bună oriunde merge și oamenii roiesc în jurul ei. Are o atitudine pozitivă, e relaxată și poate fi o adevărată sursă de inspirație pentru bărbatul căruia îi stă alături. Nu își uită niciodată bunele maniere acasă, își alege cuvintele cu multă grijă și este considerată a fi foarte înțeleaptă. E greu să o cucerești, dar merită!

2. TAUR

Publicitate

Femeile din zodia Taur dau dovadă de stil indiferent de situația în care s-ar afla. Este foarte cumpătată și diplomată așa că se comportă ca o adevărată doamnă.  Are un stil vestimentar bine conturat și ține mult la respectarea principiilor. Este invidiată de femeile din jurul ei și admirată de bărbați, care îi adora viziunea asupra vieții.

3. PEȘTI

De la atitudine până la aspectul fizic, nativa din zodia Pești este o adevărată lady: discretă, stilată, manierată, elegantă. Este foare cumpătată și bine crescută și îi uimește pe cei di jurul ei cu numeroasele cunoștințe pe care le are în domenii vaste. E foarte dezinvoltă, atrăgătoare, plină de viață și o are o atitudine de divă.

Publicitate

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


3 thoughts on "3 ZODII de femei cu care bărbații se mândresc"

  1. Elena Ramona Sovoiu spune:

    Ma gandeam ca poate e si rac😎🤣

  2. Hortensia Stefan spune:

    Si eu ma rugam sa fie gemen8:))

  3. Marinescu Constantina Cristina spune:

    Eu sunt pesti 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--