#TIPS&TRICKS

3 ZODII răzbunătoare. Ferește-te din calea lor

Scris de Laura P la 08 aprilie 2019

Când cineva îţi greşeşte, există câteva opţiuni la care apelezi în această situaţie: te confrunți cu persoana respectivă, te distanţezi, îţi ceri scuze sau te îndepărtezi fără să-ţi pară rău. Există şi partea în care te poti răzbuna, dar nu te va face niciodată mai fericit.

Scorpionul îşi va face din asta un scop în viaţă doar ca să te distrugă. Răzbunare este porecla Scorpionului. Dacă îi greşeşti, s-ar putea să dormi noaptea cu un ochi deschis. Se va asigura că suferinţa ta este nesfârşită, te va umili, traumatiza, chiar vei ajunge în genunchi, cerând iertare. Să te lase să scapi doar cu o pedeapsă uşoară este supărător pentru univers.

Publicitate

Capricornul abia asteaptă să eşuezi. Capricornul este una dintre cele mai mândre zodii.Dacă faci ceva care să le lovească mândria, să-i umileşti sau să-i trădezi, te va face să crezi că totul este bine. De fapt, el îşi gândeşte bine răzbunarea în privat.Pe la spate te calomniază, îţi sabotează succesul şi îţi vei da seama de asta când va fi foare târziu.


Taurul va purta ranchiună mereu şi îţi va aminti de asta. Chiar dacă au trecut ani de zile de când i-ai greşit unui taur, el nu a uitat ce ai făcut şi, cu siguranţă, nici nu te-a iertat.Răzbunarea lui este rece, calculată, lentă şi, în cele din urmă, mortală.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 
--

Cel mai frumos cadou pentru o viitoare mamă