4 locuri perfecte unde trebuie să te dai cu parfum și 4 locuri unde nu trebuie niciodată să te dai cu parfum

Să te dai cu parfum nu e o artă, însă dacă vrei ca parfumul tău să țină mai mult, iar oamenii să rămână impresionați de mirosul corpului tău, ar trebui să încerci aceste trucuri. 4 locuri perfecte unde trebuie să te dai cu parfum și 4 locuri unde nu trebuie niciodată să te dai cu parfum.

1. Pulverizați-vă în spatele genunchilor

Poate părea un pic ciudat la început, dar pulverizarea în spatele genunchilor (când sunt expuși) va merita cu siguranță. Există un punct care va face minuni. Pentru rezultate și mai bune, pulverizați parfumul imediat după ce faceți un duș și după ce ați aplicat loțiunea de corp.

2. Pulverizați între coapse interioare


Deși este oarecum periculos să pulverizezi parfumuri în zonele intime, poți să faci totuși acest lucru între coapsele interioare. Căldura va spori aroma și va dura întreaga zi. În plus, când îmbrățișezi pe cineva, nu-ți vei lăsa mirosul asupra lui.

Pulverizați pe decolteu, cât mai aproape de sâni

sani-715x800-7131680

Dacă hainele îți dezvăluie pieptul, merită să iei în considerare să aplici acolo un puf ușor. S-ar putea să nu fie la fel de puternic ca pe încheieturi, dar va rezulta într-un parfum subtil.

Bonus: Puteți să pulverizați și pe abdomen

FOLLOW ME

Dacă purtați haine care vă lasă abdomenul la vedere, puteți folosi parfumul și în această zonă. Va dura mult mai mult decât pe oricare altă parte a corpului, iar asta te va face irezistibilă.

1. Nu pulverizați pe axilă


Glandele sudoripare ale axile vor reacționa cu parfumul care poate provoca o senzație de arsură și mâncărime. În afară de asta, chiar dacă îl aplicați acolo, nu veți avea rezultate bune.

2. Nu pulverizați în jurul zonei de bikini


Dacă îți folosești parfumul în jurul zonei tale de bikini, poate rezulta pielea uscată. În plus, zonele respective se pot irita ușor, rezultând mâncărimi și inflamații.

3. Nu pulverizați în zona ochilor

Evitați pulverizarea parfumului în zonele din jurul ochilor. Parfumurile pe bază de alcool și etilici pot face pagube grave dacă vin în contact cu părțile extrem de sensibile.

4. Nu pulverizați pe mâini

În timp ce unul dintre cele mai populare locuri pentru a pulveriza parfumul este pe încheietura mâinii, ar trebui să evitați aplicarea acestuia pe mâini. Dacă vine în contact cu mâinile tale, parfumurile pe bază de alcool îți pot face pielea să se usuce, să creeze crăpături și chiar să sângereze.

0 comentarii pe “4 locuri perfecte unde trebuie să te dai cu parfum și 4 locuri unde nu trebuie niciodată să te dai cu parfum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.