6 locuri perfecte pentru o vacanță cu copiii

Atlantis The Palm

Vacanța de vară se apropie cu pași repezi, iar alegerea țării și a hotelului îmi dau bătăi de cap de fiecare dată. Mereu caut să găsesc un loc nou, un loc în care copiii mei să se simtă bine, să nu se plictisească, iar noi să nu ducem grijă de nimic. Ca și mine, sunt foarte mulți părinți care au o groază de întrebări la care trebuie să găsească un răspuns: care este cea mai bună vacanță pentru copil? Unde mergem, ce hotel alegem, ce facem cu copilul acolo? Întai de toate, trebuie să știți că familiile cu copii constituie un important segment, astfel că foarte multe hoteluri din străinătate încearcă să le ofere cele mai bune condiții, să se simta ca acasă. Acestea oferă în general piscină pentru copii, loc de joacă pe plajă, la piscină şi în interior, grădiniţă cu supraveghetor, babysitter, programe speciale pentru copii (teatru, animaţie), karaoke, concursuri, discotecă în aer liber si sporturi pentru copii. Am încercat să găsesc câteva hoteluri care ar putea să vă inspire, așa că am apelat la ajutorul unui connaisseur, Teodor Ștefan, Travel & Aviation Editor. Pentru că job-ul îi permite, a vizitat numeroase țări, a cunoscut civilizații fascinante și a stat în câteva dintre cele mai titrate hoteluri din lume. A ales pentru noi 6 hoteluri potrivite atât pentru părinți cât și pentru pitici!

Letoonia Club & Hotel – Fethiye, Turcia

letoonia1letoonia3Letoonia Club & Hotel se află pe coasta de sud a Turciei, pe o peninsulă privată cu deschidere către Marea Egee. Inaugurat în 1989, Letoonia Club & Hotel acoperă 168.000 mp și dispune de 3 plaje private care se întind pe 2 km de-a lungul coastei. Leto Kids Club se adresează copiilor între 4-12 ani (Mini Club), celor cu vârste cuprinse între 12-16 ani (Junior Club) și oferă și serviciu de babysitting.

Sani Beach Club – Halkidiki, Grecia

Melissa_Mini_Club-2Melissa_Mini_Club-3Este un complex situat pe peninsula Kassandra, una dintre cele 3 din Halkidiki. Sani oferă panorame către Muntele Olimp și este poziționat în imediata apropiere a plajelor superbe din Sithonia. Decorul este perfect pentru a vacanță alături de familie: ape azurii, păduri de pini și grădini cu măslini. Pe lângă bungalow-urile caracterizate de o ambianță intimă, Sani Beach Club propune și o creșă, un club dedicat copiilor între 4-11 ani (Melissa Mini Club), respectiv un club al adolescenților, pentru cei cu vârste între 13-16 ani.

Rixos Premium Belek – Antalya, Turcia

rixy-club-01rixy-club-02Rixy Club le propune copiilor între 4-12 ani o multitudine de activități recreaționale. Dintre facilități amintim o piscină pentru copii prevăzută cu tobogan, un loc de joacă special amenajat, numeroase spectacole, o mini-discotecă și chiar un cinematograf. Pe lângă locul de joacă din interior, Rixy Club oferă și unul în aer liber, amplasat pe plajă, astfel că părinții se pot bucura de soare alături de copii.

Almhof Kinder Hotel – Tirol, Austria

kinderhotel-almhof_1kinderhotel-almhof_2Când te gândești la resort-uri și hoteluri potrivite pentru o vacanță alături de cei mici, Austria nu se numără printre primele opțiuni. Almhof Kinder Hotel vrea să schimbe acest lucru și își așteaptă oaspeții cu numeroase activități, atât în aer liber, cât și la interior. Academia de înot, cursurile pentru viitori magicieni, școala de schi, piese de teatru și o fermă cu diferite animale sunt doar câteva dintre opțiunile disponibile. Grupele variază de la 6 luni-3 ani până la peste 10 ani, cu 3-7 ani și 8-10 ani ca grupe intermediare.

Duni Royal Resort – Bulgaria

duni-resort_01duni-resort_02Cu ieșire la Marea Neagră, Duni Royal a fost gândit ca un complex de hoteluri și vile unde întreaga familie să se poată relaxa. Conceptul din spatele resort-ului este interesant în sensul că întreaga zonă – de la ultima vilă până port și plajă – a fost gândită ca o zonă pentru pietoni. Alei înguste și umbrite care amintesc de un oraș vechi, terase și un spațiu mic pentru ambarcațiuni completează imaginea. Amfiteatrul cu 1600 de locuri găzduiește, alternativ, comedii, dansuri, piese de teatru pentru copii, etc. Acestea sunt completate de focuri de artificii pe plajă, recitaluri „live” și petreceri în jurul piscinei.

Atlantis, The Palm – Dubai

Atlantis The PalmAtlantis The PalmAtlantis The Palm are o poziție de invidiat: pe coronamentul insulei-palmier The Palm Jumeriah. Părinții, dar mai ales copiii, vor aprecia multitudinea posibilităților de relaxare: 20 de restaurante, The Lost Chambers – un labirint printre acvarii cu numeroase specii de pești, parcul acvatic Aquaventure – cu trasee pline de adrenalină dar și spații dedicate celor mici, respectiv Dolphin Bay, unde poți înota cu delfinii. Kids Club propune zilnic o gamă bogată de activități și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3-12 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.