5 ADEVĂRURI despre zodia BALANȚĂ! De ce e BINE să le ai lângă tine!

Balanţa (23 septembrie – 22 octombrie) reprezintă echilibrul și pacea. Balanțelor le place să ajute oamenii, vor dreptate și pace și țin mult la prietenii apropiați și la familie, făcând orice pentru fericirea lor. Nu le plac conflictele și fac tot ce pot pentru a le evita.

Fiindcă nu pot spune „nu” și pun adesea pe alții pe primul plan, oamenii pot profita de ei.  Balanțele sunt fermecătoare și nu au mulți prieteni, deși se împrietenesc cu ceilalți destul de ușor. Sunt parteneri minunați, poate chiar cei mai buni pentru că:

1. Sunt foarte loiale
Balanțele nu vor nimic superficial și nu vor să-și piardă timpul. Vor sta alături de tine indiferent ce se întâmplă și nu te vor trăda. Nu iau în calcul relații cu alte persoane, ci te vor doar pe tine.

2. Le place să-i facă pe oameni fericiți.
Sunt persoane generoase, cu inimi foarte mari, care se dau peste cap pentru a-l face fericit pe partener. Sunt împliniți atunci când celălalt e fericit și iubit.

3. Balanțele sunt foarte iubitoare.
Dacă vrei pe cineva care să îți acorde mereu atenție, să te ia în excursii-surpriză ori să vorbească despre tine cu familia și prietenii, caută o Balanță. Ele nu își reprimă dragostea. Primești tot pachetul și tot ce vor în schimb e un partener blând, iubitor, care îi sprijină. Balanțele preferă să fie într-o relație și pur și simplu iubesc să iubească.

4. Sunt romantici incurabili
Nu se vor opri la clișee atunci când e vorba de întâlniri romantice – vor avea grijă să pregătească ceva special. Ascultă ce le spui și sunt foarte atenți la lucrurile care te bucură cu adevărat. Îți vor cânta ceva, îți vor scrie o poezie, se vor plimba cu tine noaptea pe plajă și nu vor obosi niciodată încercând să îți aducă fericire.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

5. Balanțelor nu le plac conflictele
Ele pot privi o poveste din ambele perspective și nu se vor grăbi să tragă o concluzie. Vor face tot ce e posibil pentru a evita confictele. Îți vor vorbi calm și respectuos, iar dacă te înfurii, te vor lăsa mai întâi să te calmezi. Dacă vrei pe cineva care să nu ridice niciodată tonul la tine și care să te asculte mereu, atunci îți va plăcea să fii alături de o balanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.