5 ADEVĂRURI despre zodia BALANȚĂ! De ce e BINE să le ai lângă tine!


Balanţa (23 septembrie – 22 octombrie) reprezintă echilibrul și pacea. Balanțelor le place să ajute oamenii, vor dreptate și pace și țin mult la prietenii apropiați și la familie, făcând orice pentru fericirea lor. Nu le plac conflictele și fac tot ce pot pentru a le evita.

Fiindcă nu pot spune „nu” și pun adesea pe alții pe primul plan, oamenii pot profita de ei.  Balanțele sunt fermecătoare și nu au mulți prieteni, deși se împrietenesc cu ceilalți destul de ușor. Sunt parteneri minunați, poate chiar cei mai buni pentru că:

1. Sunt foarte loiale
Balanțele nu vor nimic superficial și nu vor să-și piardă timpul. Vor sta alături de tine indiferent ce se întâmplă și nu te vor trăda. Nu iau în calcul relații cu alte persoane, ci te vor doar pe tine.

2. Le place să-i facă pe oameni fericiți.
Sunt persoane generoase, cu inimi foarte mari, care se dau peste cap pentru a-l face fericit pe partener. Sunt împliniți atunci când celălalt e fericit și iubit.


3. Balanțele sunt foarte iubitoare.
Dacă vrei pe cineva care să îți acorde mereu atenție, să te ia în excursii-surpriză ori să vorbească despre tine cu familia și prietenii, caută o Balanță. Ele nu își reprimă dragostea. Primești tot pachetul și tot ce vor în schimb e un partener blând, iubitor, care îi sprijină. Balanțele preferă să fie într-o relație și pur și simplu iubesc să iubească.

4. Sunt romantici incurabili
Nu se vor opri la clișee atunci când e vorba de întâlniri romantice – vor avea grijă să pregătească ceva special. Ascultă ce le spui și sunt foarte atenți la lucrurile care te bucură cu adevărat. Îți vor cânta ceva, îți vor scrie o poezie, se vor plimba cu tine noaptea pe plajă și nu vor obosi niciodată încercând să îți aducă fericire.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

5. Balanțelor nu le plac conflictele
Ele pot privi o poveste din ambele perspective și nu se vor grăbi să tragă o concluzie. Vor face tot ce e posibil pentru a evita confictele. Îți vor vorbi calm și respectuos, iar dacă te înfurii, te vor lăsa mai întâi să te calmezi. Dacă vrei pe cineva care să nu ridice niciodată tonul la tine și care să te asculte mereu, atunci îți va plăcea să fii alături de o balanță.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.