5 beneficii ale sării de bucătărie pe care nu le știai

5 beneficii ale sării de bucătărie pe care nu le știai

5 beneficii ale sării de bucătărie pe care nu le știai.

1. Exfoliant piele ieftin și eficient

Sarea poate fi, de asemenea, o alternativă excelentă pentru a avea grijă de pielea uscată. Îndepărtează pielea moartă, îți îmbunătățește circulația sângelui, este o modalitate generală bună de a îmbunătăți sănătatea pielii tale și este ieftin!

Este deosebit de eficient dacă îl aplicați după una dintre acele băi relaxante, calde. Nu uitați: aplicați sare în timp ce pielea dvs. este încă umedă și masează-o în mod circular. Pentru rezultate mai bune de exfoliere, folosiți sare de mare!

2. Testează ouăle pentru a vedea dacă sunt încă bune

Da, ouăle sunt genul de lucruri pe care tindem să le uităm în frigider. Ne gândim în mod inconștient că vor rezista mai mult decât orice. Dacă vă aflați într-o situație în care nu știți dacă ar trebui sau puteți mânca un ou, faceți doar testul cu apă sărată!

FOLLOW ME

Doar adăugați sare de gătit (2 linguri ar trebui să fie suficiente) într-o cană de apă (sau orice alt recipient, atât timp cât este suficient de mare pentru a ține oul) și aruncați oul în interior. Dacă se scufundă, este bine. Dacă plutește, nu-l mânca!

3. Tratamentul pre-șampon pentru matreata

Mătreața îți poate scădea stima de sine. Și, probabil, ați încercat o mulțime de tratamente și soluții pentru aceasta și niciodată nu ați obținut acea remunerație satisfăcătoare pe care o sperați. Dar ai încercat sare?

Înainte de a vă stropi șamponul pe păr, presărați ceva sare pe scalp, masează-l cu atenție și minuțiune timp de cel puțin 5 minute, apoi aduceți întăriri de șampon. Face minuni pentru mătreață și, de asemenea, ajută părul să crească sănătos, lung și puternic!

4. Curățați conductele

Dacă aveți o scurgere înfundată în casa dvs., pe care nu doriți să o deblocați, dar nu aveți la îndemână un dispozitiv de curățare, încercați doar sare! Suntem serioși, trebuie doar să aruncăm o ceașcă de sare de gătit în hotspot-ul urât. Fiind naturală grosieră și abrazivă, sarea va mânca prin grăsimea care locuiește în conducta înfundată.

5. Eliminați petele imposibile de vin roșu

Poate cel mai prost pretendent dintre toate: petele de vin, în special petele de vin roșu. Ele pot fi unele dintre cele mai proaste tipuri de pete pe care le puteți obține pe cămăși, pulovere, covoare și, practic, orice fel de țesătură care a avut norocul nefericit de a fi vărsat vin pe ea.

Acest truc funcționează cel mai bine dacă este aplicat în timp ce pata de vin este încă proaspătă. În primul rând, trebuie să diluați pata turnând apă direct pe ea, apoi să o acoperiți cu sare de masă. Lăsați-l aproximativ 10 – 15 minute, apoi frecați, frecați și frecați, până când această pată supărătoare a dispărut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.