#CHICMOM

Chic de iarnă: accesorii prin care să te remarci în griul peisajului

Scris de Ela Crăciun la 04 februarie 2015

Mărturie rapidă: încă din august încep să mă gândesc că vine frigul și odată cu acesta și…hainele groase. Înfofolițiți cu șaluri și căciuli, cu cizme cu talpa groasă cât să nu alunecăm…lăsăm puțin loc stilului. Culorile sunt mai dificil de purtat – dacă ținem cont de reguli și recomandări…

Mie personal îmi plac peisajele văratice, pline de culoare și strălucire, garderoba mea se învârte în jurul nuanțelor vii, feminine, care transmit poftă de viață (avem doar una și e păcat să stăm triști:).

Publicitate

Cam așa arăt înainte de jurnal, de exemplu:D.


culoare

Momentul în care mă trezesc – în primele zile răcoroase, și sunt în-ghe-ța-tăăăă…îmi taie și mai mult din avântul de a iubi iarna. Și totuși…există un truc care mă pune întotdeauna în mișcare.

Winter chic. Chicul de iarnă cum îi spun eu. Cele mai faine accesorii pe care le poți purta doar iarna! Șalul de cașmir, vestuțele de blană, căciulile de blană, pălăriile, mănușile din piele sunt doar câteva.

Publicitate

Preferatele mele, în ordine, sunt:

1. Căciula de blană pentru că mă face să mă simt ca o Anastasie modernă, puțin spirit rusesc care să înfioare frigul; puțin din stilul anilor 60. Dacă ai o fizionomie echilibrată merită o încercare. Doar să fie -10 grade C temperature;).

caciula1

2. Pălăria și boleroul din blănă. Nu le-am încercat dar sunt pe lista mea. Am găsit combinația recomandată pe guestofaguest.com și sincer îmi face cu ochiul.

Publicitate

wnt

3. Bluza-poncho. E perfecta de sărbători sau pentru când vrei să fii chic și să te simți lejer.

21

Acum, iarnă, asta nu înseamnă că trebuie să stai pe capul nostru până în aprilie ;)!

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--