Chic de iarnă: accesorii prin care să te remarci în griul peisajului

Mărturie rapidă: încă din august încep să mă gândesc că vine frigul și odată cu acesta și…hainele groase. Înfofolițiți cu șaluri și căciuli, cu cizme cu talpa groasă cât să nu alunecăm…lăsăm puțin loc stilului. Culorile sunt mai dificil de purtat – dacă ținem cont de reguli și recomandări…

Mie personal îmi plac peisajele văratice, pline de culoare și strălucire, garderoba mea se învârte în jurul nuanțelor vii, feminine, care transmit poftă de viață (avem doar una și e păcat să stăm triști:).

Cam așa arăt înainte de jurnal, de exemplu:D.

culoare

Momentul în care mă trezesc – în primele zile răcoroase, și sunt în-ghe-ța-tăăăă…îmi taie și mai mult din avântul de a iubi iarna. Și totuși…există un truc care mă pune întotdeauna în mișcare.

Winter chic. Chicul de iarnă cum îi spun eu. Cele mai faine accesorii pe care le poți purta doar iarna! Șalul de cașmir, vestuțele de blană, căciulile de blană, pălăriile, mănușile din piele sunt doar câteva.

Preferatele mele, în ordine, sunt:

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

1. Căciula de blană pentru că mă face să mă simt ca o Anastasie modernă, puțin spirit rusesc care să înfioare frigul; puțin din stilul anilor 60. Dacă ai o fizionomie echilibrată merită o încercare. Doar să fie -10 grade C temperature;).

caciula1

2. Pălăria și boleroul din blănă. Nu le-am încercat dar sunt pe lista mea. Am găsit combinația recomandată pe guestofaguest.com și sincer îmi face cu ochiul.

wnt

3. Bluza-poncho. E perfecta de sărbători sau pentru când vrei să fii chic și să te simți lejer.

21

Acum, iarnă, asta nu înseamnă că trebuie să stai pe capul nostru până în aprilie ;)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.