5 imagini care arată cât de mult te poate schimba o TUNSOARE

De multe ori ne întrebăm dacă o femeie care s-a tuns nu mai e interesată de relațiile amoroase, corelând apetitul ei sexual cu dorința de a-și păstra părul lung ca semn de atractivitate. Experții par să fie de acord cu legăturile istorice dintre părul lung al femeilor și imaginea fertilității și a dorinței sexuale. S-ar părea că o femeie care a făcut o schimbare drastică, trecând de la părul lung la o tunspare scurtă încearcă, într-un fel, să arate că nu mai e „pe piață”.

Se spune că părul lung este cel mai atractiv lucru la o femeie, iar tăierea acestuia este un semn de nesatisfacere într-o anumită parte a vieții sale. Femeia care e nemulțumită de viața ei sexuală și decide că nu mai vrea să facă sex momentan se folosește de puterea tunsorii ca semn că încearcă să-și recapete puterea în intimitate.

În general, schimbările dramatice de stil și înfățișare ale unei femei sunt determinate de un moment de cotitură pentru identitatea ei. Uneori acestea sunt un răspuns în oglindă – un nou look exterior care se potrivește cu o nouă perspectivă interioară -, iar alteori sunt un răspuns reactiv – schimbarea ar trebui să o ajute să iasă dintr-o anumită dispoziție și să treacă peste dificultățile din viața sa. Indiferent care e direcția, rezultatul e o nou look care corespunde, de obicei, unei alte schimbări care nu poate fi văzută.

E ceva general acceptat faptul că cei mai mulți dintre bărbați și cele mai multe dintre femei preferă părul lung, chiar dacă nu sunt de acord cu motivele pentru care se spune că o femeie se tunde.

Da, dacă te tunzi s-ar putea ca mai puțini bărbați să întoarcă capul după tine pe stradă, dar să nu uităm totuși că evoluția s-a oprit acum câteva sute de mii de ani. Da, părul lung va fi mereu preferat de unii, dar popularitatea unor vedete precum Halle Berry sau Charlize Theron (care au dovedit, amândouă, că părul scurt poate fi cu siguranță foarte sexy) e un exemplu excelent cum atitudinilie referitoare la stil se schimbă cu timpul.

E probabil adevărat că cele mai dramatice schimbări de stil sunt de regulă însoțite de vreun motiv interior, dar să nu generalizăm. Femeile ar putea să se tundă pentru a se simți mai tinere și mai obraznice, pentru a semăna cu vedetele lor preferate sau pentru a avea o coafură mai ușor de îngrijit. Uneori pot avea chiar mai multe motive pentru a-și schimba look-ul.

FOLLOW ME

Primii pași spre ceva nou pot să fie puțin înfricoșători, dar rezultatul s-ar putea să-ți placă la nebunie. Iată câteva exemple care îți vor da curaj:

 

1.

1-1-1-600x375-2573669

2.

2-3-1-600x600-1740119

3.

3-1-1-600x600-8028781

4.

4-1-1-590x600-6226683

5.

5-1-1-600x374-6586710

 

 

0 comentarii pe “5 imagini care arată cât de mult te poate schimba o TUNSOARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.