5 lucruri pe care ar trebui să le faci când îți speli părul

După cum știi, un păr sănătos și curat e un păr frumos. De asta e foarte important să integrăm în rutina noastră obiceiuri care să na ajute la menținerea acestuia într-o stare cât mai bună. Dacă șamponarea este o activitate simplă pe care o deprindem cu toții cu ușurință, cu balsamul de păr, lucrurile sunt mai complicate.  Dacă nu îl folosești, părul tău va fi aspru, iar dacă folosești prea mult, părul se va îngrășa, însă atunci când îl folosești corect, părul tău va deveni mult mai mătăsos.

Iată ce trebuie să faci:

Aplică balsamul înainte de șamponare

1-par-ud-2045513
În acest fel, părul va fi hidratat mult mai bine și își va păstra volumul.

 

Distribuie balsamul uniform

2-perie-de-par-7493767
După ce ai aplicat balsam, periaza părul de la rădăcină la vârf. Nu numai că așa vei obține o distribuire uniforma a produsului, dar va fi si mai ușor de descurcat.

 

Aplică balsamul sau masca pe părul uscat

3-spalat-3072788
Atunci când părul este umed toate ingredientele nutritve din mască vor aluneca de pe par, dar dacă le aplici pe părul uscat, acest o va absorbi ca un burete facandu-l mai neted.Înainte să aplici masca pe păr, șterge bine părul cu un prosop.

 

Nu folosi prea mult produs

4-par-frumos-4542668
Chiar dacă produsul conține ingrediente benefice pentru păr, folosirea în cantități prea mari, poate dăuna.

 

Folosește un ser de păr după fiecare spălare

5-perie-de-par-9994989
Indiferent de tipul de păr sau de textură, după ce îți usuci părul cu prosopul este recomandat să îi aplici ulei de păr. Utilizează-l după fiecare spălare ca protecție termică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.