5 lucruri pe care le face numai un BĂRBAT care te iubește cu adevărat

Într-adevăr, bărbații sunt cam reținuți când vine vorba de manifestările de afecțiune, mai ales prin cuvinte. Astfel partenerul tău te poate face să te întrebi de mai multe ori dacă el te iubește cu adevărat. Expresia „Fapte, nu vorbe”, s-ar potrivi de minune atunci când vrei să știi dacă cineva te iubește cu adevărat. Cuvintele, sunt, de asemenea foarte importante pentru că îți mângâie sufletul, dar de asemenea, pot fi spuse fără a fi cu adevărat semnificative, iar acesta este un alt motiv pentru care ar trebui să te bazezi pe fapt, ci nu pe vorbe.

Deși nu sunt stăpânii cuvintelor, bărbați îți pot spune deseori cuvinte dulci atunci când sunt presați sau când își urmăresc anumite interese. Însă numai cel care te iubește cu adevărat va putea să îți demonstreze asta și prin fapte.

Deci, ce face un bărbat atunci când este îndrăgostit cu adevărat? Iată răspunsurile și descoperă dacă partenerul tău te iubește.

1. Te ascultă

E bine știut că bărbații nu au aceleași abilități de comunicare ca ale femeilor. Și deși de multe ori par că ascultă, ei sunt cu totul distrași de ce se întâmplă în jur. Sigur, nu poți compara discuțiile cu partenerul cu cele pe care le ai cu prietenele tale, în primul rând pentru că structura creierului este diferită. Însă un bărbat care te iubește va fi dedicat trup și suflet și pur și simplu nu poate fi distras de altceva decât ceea ce te macină pe tine. Tot ceea ce îi spui e important pentru el.

2. Face compromisuri

FOLLOW ME

Prin acceptarea compromisurilor dovedește că el vrea să lupte pentru relația voastră și nu renunță la tine pentru niște lucruri superficiale, cum ar face-o cineva care nu te iubește. De asemenea, va dori mereu să comunice deschis cu tine, să te facă fericită și să accepte când greșește. Toate acestea sunt semne că el vrea ca relația voastră să dureze cât mai mult și să vă fie cât mai bine.

3. Face sacrificii pentru fericirea ta

Dacă face eforturi mereu pentru a te vedea cu zâmbetul pe buze, atunci nu doar că îi pasă de tine , ci și te iubește. Lumea tinde să fie foarte individualistă, dar când e vorba de iubire, de multe ori fericirea celuilalt contează la fel de mult sau mai mult.

4. Este mândru de tine

Sprijinul într-o relație e foarte important. Și mai mult de atât, faptul că e mândru de realizările și că se bucură odată cu tine demonstrează că te iubește cu adevărat. Oricine poate să te felicite, dar vei vedea în ochi săi cât de mândru e de tine. Și nu uita, când vine vorba de dragoste adevărată, nu există concurență.

5. Nu îi este teamă să fie vulnerabil în fața ta

Vulnerabilitatea nu este cu siguranță un semn al masculinității. Și toți bărbații vor să se simtă masculini și puternici- asta până se îndrăgostesc. Dacă te iubește, vede în tine persoana căreia poate să îi confeseze toate temerile sale și care îl poate consola oricând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.