5 lucruri pe care TREBUIE să le facă o FEMEIE

După contactul intim este obligatoriu să ai o igienă intimă riguroasă, pentru că este un moment propice pentru bacterii să acționeze și să afecteze sănătatea vaginului. În afară de urinare, metodă pe care suntem convinse că o ştiai deja, există şi alte lucruri pe care trebuie să le faci după fiecare contact intiml pentru a preveni infecţiile vaginale.

Iată ce trebuie să faci după fiecare contact pentru a le preveni:

1. Șterge-te folosind un prosop umezit

Vaginul are sistemul său de „curățare” în interior, așa că ai grijă doar de parte exterioară. Previne infecțiile cu Candida spălându-te cu apă călduță și săpun fără parfum sau ștergându-te din față în spate cu un prosop curat umezit.

2. Baie

Pentru o baie hidratantă și anti-iritantă, adaugă în cadă niște picături de ulei de cocos extravirgin, care va calma iritațiile.

FOLLOW ME

3. Bea apă

„Munca asiduă” duce la deshidratare, așa că bea niște apă pentru a elimina bacteriile care pot duce la infecțiile tractului urninar.

4. Consumă alimentele potrivite

Probioticele, găsite în varză murată, iaurt ori altealimente fermentate, sunt prezente și învagin. Consumându-le, contribui la reechilibrarea florei bacteriene și la reducerea riscului de infecții.

5. Lenjerie din bumbac

Este recomandat să porții lenjerie intimă lejeră, din bumbac, care permite pielii să respire și nu reține umezeala, precum lenjeria din materiale sintetice sau chiloții tanga ori cei foarte strâmți.

Citește și: 5 lucruri pe care bărbații le urăsc în pat

Există câteva lucruri despre care fetele cred că le plac bărbaților, dar adevărul e exact invers. E adevărat că fiecare are preferințele sale, dar există anumite chestii pe care majoritatea bărbaților le urăsc. Iată câteva de care lor nu le pasă, care nu le plac sau pe care le urăsc complet:

1. Mușcăturile

Unora le plac…probabil, dar celor mai mulți… nu. Și nu vorbim de mușcăturile ușoare, în joacă, ci de cele care lasă urme pe piele. Zgârieturile prea adânci sau plesnirea prea tare nu sunt nici ele foarte agreate, deoarece nu mulți sunt excitați de durere. Multe fete cred că băieții sunt atât de duri încât le pot face tot ce vor, fără ca ei să crâcnească. Nu te transforma într-un vampir.

2. Semnele pe piele

Atunci când o fată încearcă să-i lase un semn unui băiat, ea încearcă practic să și-l revendice. Când încearcă asta, demonstrează că ea crede că el nu e serios. Băieților nu le place să iasă în lume cu un semn vizibil pe gât sau oricine altcineva – e foarte stânjenitor. Nu numai că e aiurea când semnul e văzut de membrii familiei, dar e și destul de urât și când îl văd alți bărbați, pentru că vor vedea că iubitele lor fac ce vor cu ei.

3. Sărutarea părților intime

Bărbații nu au aceeași senzație ca femeile atunci când sfârcurile le sunt lines, frecate, mușcate sau atinse. Pielea de pe piept a bărbaților e foarte sensibilă, dar oricum e destul de ciudat când vezi o fată sugând sfârcuri. Bărbații abia dacă simt ceva când faci asta și cred că e un lucru pe care ar trebui să-l facă ei femeilor. Fetele cred că asta e ceva potrivit pentru preludiu, dar ar fi mult mai bine dacă pur și simplu și-ar săruta partenerii în diverse alte zone.

4. Tratarea nedelicată a părților sale intime

Fiecare bărbat știe că momentele intime pot deveni destul de agresive, dar nu le place să îți folosești mâinile sau gura într-un mod care nu e delicat. Niciun gest prea puternic făcut în zona lor intimă nu se simte prea plăcut. Femeile ar trebui să se gândească la faptul că nici lor nu le-ar plăcea ca bărbații să își folosească degetele într-un mod agresiv, pentru că ar durea. Zona aceea este foarte sensibilă. Dacă îți place agresivitatea, poți să îți tragi partenerul de păr, de pildă.

5. Saliva

Asta e ceva oarecum distractiv, cu care nu toate fetele se îndeletnicesc. Cel mai bine ar fi să nu faci chestii de care partenerul să râdă mai târziu. Nu e tocmai bine să râzi de ce se întâmplă în dormitor.

Deși acestea sunt lucruri pe care bărbații nu le agreează, ele pot fi iertate. Dacă ești un pic mai ciudată în dormitor, caută să obții feedback de la bărbatul tău, ca să vezi dacă și lui îi place. Fii atentă la expresiile sale faciale când purtați discuția aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.