5 METODE care te vor ajuta să arăți mereu impecabil

Nimeni nu vrea să arate ca și cum tocmai s-a trezit dimineața și a fugit pe ușă fără să se uite în oglindă. Vrei să arăți că ai depus ceva efort pentru a fi frumoasă. Iată cum poţi să arăţi cel mai bine în fiecare zi!

Metoda 1

În fiecare dimineață

Trezește-te deveme. Ar trebui să te trezești cu o oră sau o jumătate de oră înainte de ora la care trebuie să pleci, în funcție de cât de rapidă ești. Va trebui să iei și micul dejun.
Când te machiezi, asigură-te că nu vei arăta ca un clovn. Aplică un fond de ten lejer și accentuează-ți ori ochii, ori buzele. Dacă vrei un look natural, curbeză-ți genele, aplică rimel, un fard de obraz deschis și un luciu de buze deschis. Aplică parfum, dar fără să exagerezi.

Metoda 2

Igiena

Ai grijă de dinții tăi. Periază-i dimineața și seara și folosește ața dentară.
Fă duș în fiecare zi și epilează-te pe picioare și în zona bikinilor, mai ales dacă este vară.
Fă o schimbare de look – tunde-te dacă observi că ai vârfuri despicate sau dacă vrei o altfel de coafură.
Schimbă-ți lenjeria intimă în fiecare zi.

Metoda 3

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Ai grijă de sănătatea ta.
Bea 8 pahare de apă pe zi. Diferența se va cunoaște.
Dormi cel puțin 8 ore pe zi.
Fă exerciții fizice timp de minim 30 de minute pe zi.
Mănâncă alimente sănătoase și nu bea prea multă cafea sau prea mult vin.
Mănâncă întotdeauna ceva la micul dejun.

Metoda 4

Personalitatea
Zâmbește – acest lucru arată că ești prietenoasă și te face să pari mai frumoasă.
Fii fericită. E important să te simți norocoasă că ești cine ești.
Fii încrezătoare. Oamenii te vor respecta și tu te vei simți mai bine. Crede în valorile tale și simte-te bine în hainele pe care le porți.
Nu îi critica pe ceilalți și nu bârfi.

Metoda 5

Alege aspectul pe care vrei să îl ai. Preferi culorile strălucitoare sau ceva mai natural?

Fă ordine în dulap. Trebuie să păstrezi numai hainele care te fac să arăţi grozav.

Decide de ce bijuterii ai nevoie.

Iată ce pantofi şi ce haine ar trebui să ai în garderobă:
1 pereche de balerini
Pantofi cu tocuri înalte care se potrivesc cu toate rochiile tale
1-2 perechi de sandale.
1 pereche de adidași
4 cămăşi simple sau tricouri
niştetricouri mai frumoase
pantaloni scurţi sau fuste care să meargă cu acele tricouri mai frumoase
3-4 hanorace
1 cardigan
Câteva perechi de blugi
2-3 perechi de pantaloni scurți în diferite stiluri
1 fusta denim
2-3 perechi de jambiere
2 costume de baie
Două rochii frumoase
10 perechi de lenjerie de corp
Cel puțin 1 sutien sport
3 sutiene de purtat în fiecare zi
1 sutien pentru o rochie frumoasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.