5 METODE care te vor ajuta să arăți mereu impecabil

Nimeni nu vrea să arate ca și cum tocmai s-a trezit dimineața și a fugit pe ușă fără să se uite în oglindă. Vrei să arăți că ai depus ceva efort pentru a fi frumoasă. Iată cum poţi să arăţi cel mai bine în fiecare zi!

Metoda 1

În fiecare dimineață

Trezește-te deveme. Ar trebui să te trezești cu o oră sau o jumătate de oră înainte de ora la care trebuie să pleci, în funcție de cât de rapidă ești. Va trebui să iei și micul dejun.
Când te machiezi, asigură-te că nu vei arăta ca un clovn. Aplică un fond de ten lejer și accentuează-ți ori ochii, ori buzele. Dacă vrei un look natural, curbeză-ți genele, aplică rimel, un fard de obraz deschis și un luciu de buze deschis. Aplică parfum, dar fără să exagerezi.

Metoda 2

Igiena

Ai grijă de dinții tăi. Periază-i dimineața și seara și folosește ața dentară.
Fă duș în fiecare zi și epilează-te pe picioare și în zona bikinilor, mai ales dacă este vară.
Fă o schimbare de look – tunde-te dacă observi că ai vârfuri despicate sau dacă vrei o altfel de coafură.
Schimbă-ți lenjeria intimă în fiecare zi.

Metoda 3

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

Ai grijă de sănătatea ta.
Bea 8 pahare de apă pe zi. Diferența se va cunoaște.
Dormi cel puțin 8 ore pe zi.
Fă exerciții fizice timp de minim 30 de minute pe zi.
Mănâncă alimente sănătoase și nu bea prea multă cafea sau prea mult vin.
Mănâncă întotdeauna ceva la micul dejun.

Metoda 4

Personalitatea
Zâmbește – acest lucru arată că ești prietenoasă și te face să pari mai frumoasă.
Fii fericită. E important să te simți norocoasă că ești cine ești.
Fii încrezătoare. Oamenii te vor respecta și tu te vei simți mai bine. Crede în valorile tale și simte-te bine în hainele pe care le porți.
Nu îi critica pe ceilalți și nu bârfi.

Metoda 5

Alege aspectul pe care vrei să îl ai. Preferi culorile strălucitoare sau ceva mai natural?

Fă ordine în dulap. Trebuie să păstrezi numai hainele care te fac să arăţi grozav.

Decide de ce bijuterii ai nevoie.

Iată ce pantofi şi ce haine ar trebui să ai în garderobă:
1 pereche de balerini
Pantofi cu tocuri înalte care se potrivesc cu toate rochiile tale
1-2 perechi de sandale.
1 pereche de adidași
4 cămăşi simple sau tricouri
niştetricouri mai frumoase
pantaloni scurţi sau fuste care să meargă cu acele tricouri mai frumoase
3-4 hanorace
1 cardigan
Câteva perechi de blugi
2-3 perechi de pantaloni scurți în diferite stiluri
1 fusta denim
2-3 perechi de jambiere
2 costume de baie
Două rochii frumoase
10 perechi de lenjerie de corp
Cel puțin 1 sutien sport
3 sutiene de purtat în fiecare zi
1 sutien pentru o rochie frumoasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.