5 METODE care te vor ajuta să arăți mereu impecabil

Nimeni nu vrea să arate ca și cum tocmai s-a trezit dimineața și a fugit pe ușă fără să se uite în oglindă. Vrei să arăți că ai depus ceva efort pentru a fi frumoasă. Iată cum poţi să arăţi cel mai bine în fiecare zi!

Metoda 1

În fiecare dimineață

Trezește-te deveme. Ar trebui să te trezești cu o oră sau o jumătate de oră înainte de ora la care trebuie să pleci, în funcție de cât de rapidă ești. Va trebui să iei și micul dejun.
Când te machiezi, asigură-te că nu vei arăta ca un clovn. Aplică un fond de ten lejer și accentuează-ți ori ochii, ori buzele. Dacă vrei un look natural, curbeză-ți genele, aplică rimel, un fard de obraz deschis și un luciu de buze deschis. Aplică parfum, dar fără să exagerezi.

Metoda 2

Igiena

Ai grijă de dinții tăi. Periază-i dimineața și seara și folosește ața dentară.
Fă duș în fiecare zi și epilează-te pe picioare și în zona bikinilor, mai ales dacă este vară.
Fă o schimbare de look – tunde-te dacă observi că ai vârfuri despicate sau dacă vrei o altfel de coafură.
Schimbă-ți lenjeria intimă în fiecare zi.

Metoda 3

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Ai grijă de sănătatea ta.
Bea 8 pahare de apă pe zi. Diferența se va cunoaște.
Dormi cel puțin 8 ore pe zi.
Fă exerciții fizice timp de minim 30 de minute pe zi.
Mănâncă alimente sănătoase și nu bea prea multă cafea sau prea mult vin.
Mănâncă întotdeauna ceva la micul dejun.

Metoda 4

Personalitatea
Zâmbește – acest lucru arată că ești prietenoasă și te face să pari mai frumoasă.
Fii fericită. E important să te simți norocoasă că ești cine ești.
Fii încrezătoare. Oamenii te vor respecta și tu te vei simți mai bine. Crede în valorile tale și simte-te bine în hainele pe care le porți.
Nu îi critica pe ceilalți și nu bârfi.

Metoda 5

Alege aspectul pe care vrei să îl ai. Preferi culorile strălucitoare sau ceva mai natural?

Fă ordine în dulap. Trebuie să păstrezi numai hainele care te fac să arăţi grozav.

Decide de ce bijuterii ai nevoie.

Iată ce pantofi şi ce haine ar trebui să ai în garderobă:
1 pereche de balerini
Pantofi cu tocuri înalte care se potrivesc cu toate rochiile tale
1-2 perechi de sandale.
1 pereche de adidași
4 cămăşi simple sau tricouri
niştetricouri mai frumoase
pantaloni scurţi sau fuste care să meargă cu acele tricouri mai frumoase
3-4 hanorace
1 cardigan
Câteva perechi de blugi
2-3 perechi de pantaloni scurți în diferite stiluri
1 fusta denim
2-3 perechi de jambiere
2 costume de baie
Două rochii frumoase
10 perechi de lenjerie de corp
Cel puțin 1 sutien sport
3 sutiene de purtat în fiecare zi
1 sutien pentru o rochie frumoasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.