5 semne că o persoana iubită care a murit te contactează în vis! Ultimul o să îți dea FIORI!

Se poate ca cineva care a murit să încerce să comunice cu tine prin intermediul viselor?
Când visezi, ai acces la partea subconștientă și inconștientă a creierului tău, iar uneori visele sunt bazate doar pe amintiri. Mulți cred însă că cei decedați pot stabili un contact cu noi, ajutându-ne să trecem mai ușor prin perioada doliului. Iată câteva semne care indică acest lucru:

1. Te trezești cu sentimentul că ai fost supravegheat

Mulți oameni cred că cei dragi îi veghează din cer. Dacă te trezești dintr-un vis și ai senzația că a fost cineva cu tine în cameră, e posibil ca cel decedat să îți spună tocmai asta, că veghează asupra ta.

2. Ai amintiri cu cel drag în vis

Dacă îți amintești de el/ea în vis, ar putea fi un semn că încearcă să te contacteze, mai ales dacă te ajută să îți amintești ceva la care nu te gândești de obicei. Ar putea exista un mesaj în amintirea la care trebuie să fii atent/ă.

3. Cel drag apare altfel decât de obicei

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Dacă cel drag arată altfel în vis, s-ar putea să încerce să te avertizeze. Fii atent/ă la indiciile pe care încearcă să ți le dea. Ar putea încerca să te ajute să eviți o situație dureroasă sau să te avertizeze în legătură cu vreo schimbare.

4. Te trezești cu un sentiment de pace

E minunat să te trezești odihnit/ă. Nu se întâmplă suficient de des, dar dacă persoana decedată era îngrijorată de sănătatea și bunăstarea ta, e posibil să fi încercat să te ajute trimițându-ți un somn odihnitor. Acest sentiment de pace spirituală te ajută să treci mai ușor prin perioada doliului și să continui să funcționezi în viața de zi cu zi. Ajută să știi că există viață după moarte și că cei dragi te așteaptă.

5. Visul pare foarte real

Atât de real încât poți nu numai să-l auzi pe cel drag, ci și să îl miroși și să îl atingi. Astfel de vise pot fi foarte intense din punct de vedere emoțional, retrezindu-ți durerea. Cel drag nu a intenționat să te facă să suferi, dar a vrut să fie aproape de tine iar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.