5 semne că o persoana iubită care a murit te contactează în vis! Ultimul o să îți dea FIORI!

Se poate ca cineva care a murit să încerce să comunice cu tine prin intermediul viselor?
Când visezi, ai acces la partea subconștientă și inconștientă a creierului tău, iar uneori visele sunt bazate doar pe amintiri. Mulți cred însă că cei decedați pot stabili un contact cu noi, ajutându-ne să trecem mai ușor prin perioada doliului. Iată câteva semne care indică acest lucru:

1. Te trezești cu sentimentul că ai fost supravegheat

Mulți oameni cred că cei dragi îi veghează din cer. Dacă te trezești dintr-un vis și ai senzația că a fost cineva cu tine în cameră, e posibil ca cel decedat să îți spună tocmai asta, că veghează asupra ta.

2. Ai amintiri cu cel drag în vis

Dacă îți amintești de el/ea în vis, ar putea fi un semn că încearcă să te contacteze, mai ales dacă te ajută să îți amintești ceva la care nu te gândești de obicei. Ar putea exista un mesaj în amintirea la care trebuie să fii atent/ă.

3. Cel drag apare altfel decât de obicei

FOLLOW ME

Dacă cel drag arată altfel în vis, s-ar putea să încerce să te avertizeze. Fii atent/ă la indiciile pe care încearcă să ți le dea. Ar putea încerca să te ajute să eviți o situație dureroasă sau să te avertizeze în legătură cu vreo schimbare.

4. Te trezești cu un sentiment de pace

E minunat să te trezești odihnit/ă. Nu se întâmplă suficient de des, dar dacă persoana decedată era îngrijorată de sănătatea și bunăstarea ta, e posibil să fi încercat să te ajute trimițându-ți un somn odihnitor. Acest sentiment de pace spirituală te ajută să treci mai ușor prin perioada doliului și să continui să funcționezi în viața de zi cu zi. Ajută să știi că există viață după moarte și că cei dragi te așteaptă.

5. Visul pare foarte real

Atât de real încât poți nu numai să-l auzi pe cel drag, ci și să îl miroși și să îl atingi. Astfel de vise pot fi foarte intense din punct de vedere emoțional, retrezindu-ți durerea. Cel drag nu a intenționat să te facă să suferi, dar a vrut să fie aproape de tine iar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.