Cadouri inspirate de sărbători pentru toată familia

Cred că Google este sătul zilele acestea de căutări de cadouri “inspirate” de Crăciun. Toți am vrea să oferim daruri altfel, dar ne trezim în ultima clipă. Și uite așa ajungem la eternele parfumuri, haine sau electrocasnice. Fără să ne mai reproșăm că nu am fost în stare să plănuim momentul cu o lună în urmă, am făcut eu documentarea în locul vostru, și vă dezvălui cam ce ați putea oferi părinților, iubitei/iubitului, soțului/soției, fratelui/surorii în dar de sărbători astfel încât să fie surprinși sau măcar să aprecieze efortul.

1. Ședințele foto tematice de Crăciun sunt la mare căutare acest sfârșit de an și își fac o revenire neașteptată în topul celor care vor să ofere un cadou deosebit. Și nici nu cred că aș putea găsi o ideea mai bună pentru părinții care probabil nu au avut ocazia de a marca momentul în acest fel niciodată. Luați și nepoții cu voi și veți avea o amintire greu de uitat. E o ocazie bună să fiți orginali și să fugiți de eternele parfumuri și obiecte vestimentare. Eu am fost la Paco Studio și am fost cel puțin încântată nu doar de ideile profesioniștilor de acolo, ci de arta lor de a lucra atât cu oamenii mari, cât și cu cei mici.

2. O zi de răsfăț la spa pentru soție/soț. Sau chiar un abonament ar putea lua cei care vor să își spele păcatele de peste an. Nu aveți cum să dați greș cu așa un răsfăț. Prețul este în funcție de dorințe, putințe și preferințe. Un mic secret. Mai bine îndrăzniți și asumați-vă alegerea până la capăt, chiar cu riscul unei erori, decât să întrebați ce preferă. Lăsați-i plăcerea de a fi surprins/ă și alegeți voi.

3. Ce spuneți de un city-break pentru un frate/soră. Probabil e prea târziu să mai găsiți vreo super-ofertă pentru una dintre superbele piețe de Crăciun din Germania, Austria, Cehia. Asa că va trebuie să băgați mâna adânc în buzunar pentru această perioadă, și nu aveți nevoie de mine pentru asta. Eu sunt aici să vă vorbesc despre trucuri. De exemplu, puteți merge până în frumoasa Budapesta, unde un weekend vă poate costa sub 100 de euro cazare și mic dejun, evident nu pentru această lună. În februarie vă costă 58 de euro 3 zile, zbor și cazare. Mai multe detalii pe site-ul aventurescu.ro.

4. Puteți alege și o variantă mai romantică pentru iubita/ iubitul cel/cea nou/nouă, tot ieftin. Cum este un weekend în orașul roșu, Bologna, cu plecare mai rapidă. 59 de euro vă costă în ianuarie zborul și cazarea să vedeți una dintre bijuteriile nordului Italiei. Și nu trebuie să mâncați numai paste bolognese, căci oferta culinară este de nerefuzat. La fel ca și Budapesta, Bologna este ieftin și nu va fi nevoie să compensați prețul mic al zborului cu ce cheltuiți acolo. (Mai multe detalii pe site-ul aventurescu.ro.

5. Ok, treacă de la mine, luați-i o bijuterie sau un ceas. Dar nu de la magazinul din mijlocul mallului cu stand improvizat care dispare în 6 luni. Și nici de la taraba de lângă piață. Nu, asta nu înseamnă neapărat că trebuie să cheltuiți o avere. Dar, ca regulă, dacă petreceți mai puțin de 5 minute căutând cadoul, sau dacă vă mulțumește prețul din prima, nu cumpărați.´Petreceți câteva zile investigând dacă a avut în copilărie un colier preferat, o frunză de argint la gât, poate și-a adus aminte de ceasul special al bunicului. Trebuie să există o poveste de acest fel în cufărul cu amintiri și folosiți-o în favoarea voastră. Și al lor, desigur. Dacă nu e poveste, nu e bijuterie.

Rămâi pe cel mai citit blog din România și descoperă și alte lucruri interesante!
Îţi mulţumesc că eşti unul dintre cei 1 milion de români care mă citesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.