5 situații amuzante în care BĂRBAȚII au refăcut pozele de pe Instagram ale FETELOR

Instagram-ul este una dintre cele mai utilizate rețele de socializare. În ultimul timp, a devenit chiar mai popular de Facebook-ul. Instagram-ul este locul în care se regăsesc cel mai multe poze, care atrag mii și mii de like-uri. Femeile sunt destul de pasionate de această aplicație și postează zilnic fotografii sau InstaStory-uri. Unele dintre fotografiile lor sunt deja destul de comune și previzibile, lucru observat chiar și de bărbați.

Pagina de Instagram ”Boyfriends of Instagram” conține fotografii hilare cu iubiți care merg destul de departe pentru a le face iubitelor lor poza perfectă. Aceștia sunt niște adevăți maeștri ai fotografiilor.

În spatele fiecărei poze perfecte de pe Instagram a unui iubit se află adesea un iubit fotograf care îndură niște chinuri. Acești bărbați sunt eroii necunoscuți care merg printre noi. În pagina de pe Instagram îi vedem întinși la pământ, ghemuindu-se sau chiar tremurând pe marginea unei căzi de baie. În acest timp, femeile pozează într-o varietate de poziții – stau pe nisip cu spatele arcuit, fac yoga sau se uită gânditoare spre orizont.

Ei bine, se pare că s-au găsit câțiva băieți îndrăzneți care au vrut să treacă la următorul nivel și au început să facă o serie de poze, asemănătoare cu cele ale modelelor de pe Instagram. Rezultatul este unul foarte amuzant!

1. De ce ai nevoie pentru o poză reușită de toamnă?


O eșarfă, o cafea (de preferat de la Starbucks) și o căciulă.

FOLLOW ME

2. Cât mai naturală

2-8-600x600-3672312
Aceasta este o poziție foarte des întâlnită pe Instagram, printre fotografiile divelor. Ideea acestei poze este să exprime cât mai multă naturaletă, deși, fie vorba între noi, totul este destul de forțat și bine pus la punct.

3. Petrecerea burlăcițelor


În cazul în care ai fost la o petrecere a burlăcițelor și nu ai făcut o astfel de poză, trebuie să știi că ai cam fost degeaba… aceasta este o poză tipică pentru un astfel de eveniment. Toate fetele singure trebuie să fie îmbrăcate cât mai sexy și să aibă câte un pahar de șampanie în mână.

4. Poza de grup


Poziția de sirenă- verificată
Mâinile sub bărbie- verificate
Zambetul cât mai larg- verificat

5. Poza nostalgică


Aici totul ține de privire. Pentru a realiza o astfel de poză, este nevoie de o privire cât mai melancolică, de exemplu, înspre mare. În plus, nu uita că trebuie să te comporți ca și când nu știi că ți se face o poză.

 

Citește și: 7 lucruri pe care le DEZVĂLUIE despre tine POZELE pe care le pui pe internet

Ce spun fotografiile noastre de pe Internet despre noi? Despre ce complexe ascunse ori dorințe secrete, de care uneori nici noi nu ne dăm seama vorbesc ele lumii? Citește mai jos pentru a afla răspunsurile:

1. Diverse tipuri de selfie
Multitudinea de selfie-uri denotă o nevoie excesivă pentru recunoaștere și aprobare din partea altora, egoism, vanitate și o înclinație spre narcisism.

2. Selfie-urile sexy
Mesajul pe care îl transmiți atunci când îți evidențiezi formele este „sunt o femeie liberă și gata să experimentez”. Gândește-te dacă trebuie să fie atât de clar că ești „pe piață”, folosindu-ți corpul drept momeală. Chiar crezi că bărbații care caută o relație serioasă vor cădea în capcană?

3. Fotografiile de cuplu
Acestea sunt o demonstrație a relației și a credinței tale că e puternică și de durată. Sunt un fel de a spune: „Nu sunt singură, sunt iubită și apreciată.” Dacă ai foarte multe astfel de poze, întreabă-te la ce îți folosesc? Poate că vrei să demonstrezi ceva foștilor parteneri sau să te lauzi în fața prietenilor mai puțin norocoși.

4. Fotografiile de grup
Dacă cele mai multe fotografii de pe contul tău sunt de la petreceri sau poze de grup care demonstrează cât de bine te simți cu prietenii, acestea ar putea indica singurătatea și un gol interior.

5. Copiii
Aici există două variante: dacă îți pui la profil o imagine cu tine copil, înseamnă că te-ai săturat de toate responsabilitățile unei vieți de adult. Aceasta indică o dorință subconștientă de a te întoarce în copilărie și de a fi îngrijit. Astfel de poze strigă „Ia-mă în brațe și mângâie-mă pe cap”. Dacă postezi poze cu copiii tăi, asta spune „Sunt mamă, iar asta e o mare realizare pentru mine.”

6. Fotografii cu animale
Dacă un bărbat își pune la profil o imagine cu un lup sălbatic sau cu un ghepard grațios, înseamnă că vrea să pară puternic și îndrăzneț – cum nu e, de fapt. Fotografile drăguțe cu pisicuțe sau cățeluși ale femeilor denotă sentimentalitatea și imaturitatea proprietarelor conturilor.

7. Fotografiile cu mâncare
Fotografiile cu mâncare aleasă de la un restaurant scump reprezintă o încercare de a te afirma și de a te promova. Dacă mâncarea e din caa ta, încerci să (îți) dovedești că viața ta e la fel de bună ca a altora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.