5 trucuri UTILE pentru a scăpa de CĂLCÂIELE CRĂPATE

călcâiele crăpate

Călcâiele crăpate îți dau bătăi de cap? Nu este nimic. Îți vom oderi 5 ponturi prin acre poți să scapi de aspectul neplăcut și de durerile cu care vin la pachet.

Este important să stabilim de la început factorul cel mai mare în această problemă: greutatea ta corporală. Atunci când iei în greutate, călcâiele tale încep să se întindă în lateral pentru a avea mai multă stabilitate. Dacă corpul vostru nu dețini vitaminele și nutrienții necesare, călcâiele se vor crăpa. Este recomandat să vă păstrați greutatea corporală normală pentru înălțimea dvs.

5 trucuri UTILE pentru a scăpa de CĂLCÂIELE CRĂPATE

Și că tot am adus în discuție vitaminele, ar fi bine să adăugați în alimentația dvs mai multe alimente bogate în vitamine A, B3, C, E, zinc și acizi grași omega-3.

Un alt factor impotant este reprezentat de încălțămintea nepotrivită. Renunțați la încălțămintea decupată la spate. Aceasta permite călcâiului să se extindă în exterior și astfel se formează ceea ce noi dorim să evităm. Ar fi bine să purtați încălțăminte închisă la spate, mai ales dacă petreceți multe ore încălțat așa.

După menopauză, unele femei tind să aibă „cheratodermă”, o afecțiune care ar putea duce la pielea crăpată pe călcâie și în alte părți ale corpului. Pentru a scăpa de crăpături pe călcâie, puteți încerca să aplicați unguente de estrogen topic, dar nu uitați să consultați mai întâi medicul dumneavoastră.

 

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Citește și: Pierzi în greutate UNIFORM în 28 de zile. Nimeni nu îți spune asta 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.