5 trucuri UTILE pentru a scăpa de CĂLCÂIELE CRĂPATE

călcâiele crăpate

Călcâiele crăpate îți dau bătăi de cap? Nu este nimic. Îți vom oderi 5 ponturi prin acre poți să scapi de aspectul neplăcut și de durerile cu care vin la pachet.

Este important să stabilim de la început factorul cel mai mare în această problemă: greutatea ta corporală. Atunci când iei în greutate, călcâiele tale încep să se întindă în lateral pentru a avea mai multă stabilitate. Dacă corpul vostru nu dețini vitaminele și nutrienții necesare, călcâiele se vor crăpa. Este recomandat să vă păstrați greutatea corporală normală pentru înălțimea dvs.

5 trucuri UTILE pentru a scăpa de CĂLCÂIELE CRĂPATE

Și că tot am adus în discuție vitaminele, ar fi bine să adăugați în alimentația dvs mai multe alimente bogate în vitamine A, B3, C, E, zinc și acizi grași omega-3.

Un alt factor impotant este reprezentat de încălțămintea nepotrivită. Renunțați la încălțămintea decupată la spate. Aceasta permite călcâiului să se extindă în exterior și astfel se formează ceea ce noi dorim să evităm. Ar fi bine să purtați încălțăminte închisă la spate, mai ales dacă petreceți multe ore încălțat așa.

După menopauză, unele femei tind să aibă „cheratodermă”, o afecțiune care ar putea duce la pielea crăpată pe călcâie și în alte părți ale corpului. Pentru a scăpa de crăpături pe călcâie, puteți încerca să aplicați unguente de estrogen topic, dar nu uitați să consultați mai întâi medicul dumneavoastră.

 

FOLLOW ME

Citește și: Pierzi în greutate UNIFORM în 28 de zile. Nimeni nu îți spune asta 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.