6 lucruri pe care să nu le mai porți VARA după ce ai trecut de 30 de ani

Odată cu venirea verii vine și momentul reorganizării garderobei, iar vara nu este deloc zgârcită în ceea ce privește numeroasele opțiuni vestimentare, mai ales pentru femei.

Dar, trebuie să fii atentă și la alte aspecte atunci când îți alegi hainele, cum ar fi, spre exemplu vârsta. La 20 de ani și până la 30 nu sunt foarte multe schimbări privind stilul vestimentar, dar după 30 de ani ar trebui să te reorientezi atunci când mergi la cumpărături de rochițe și alte haine de vară. Asta nu însemnă că ești mai limitată, ba chiar dimpotrivă, poți aborda stiluri mult mai fine și elegante.

Iată la ce trebuie să renunți din garderoba ta veche:

1. Rochia mulată și decoltată

Odată cu creșterea în vârstă, nu îți este interzis să porți un decolteu. Însă trebuie să fii mai atentă la forma lui și la restul ținutei. O rochie mulată care are și un decolteu generos nu îți va crea un aspect prea elegant. La această vârstă trebuie să fii cât mai rafinată și ar trebui să nu alegi piese care să îți expună tot corpul.

2. Accesorii foarte mari

FOLLOW ME

Mai cu seamă inele. Inelele mari erau atrăgătoare în timpul școlii și chiar își făceau treaba în ceea ce privește atragerea atenției celorlalți. Dar acum pe mâna ta ar trebui să se întrezărească un inel rafinat, ori nimic. Și nu uita de o manichiură frumoasă.

3. Sandale cu toc și platformă

La 20 de ani e posibil să fi fost foarte populare acest tip de sandale, mai ales când venea vorba de ieșitul în club. Dar, pe lângă faptul că sunt demodate, nici nu mi vin bine în picioarele unei femei de 30 de ani, cu stil. Încălțămintea cu toc mic, comode și comodă și e și în trend. Poți alege sandale în nuanțe neutre, pentru că sunt la modă și se potrivesc oricărei ținute.

4. Pantaloni foarte scurți

Pantalonii scurți pot fi o soluție foarte bună atunci când temperaturile sunt ridicate- însă doar pe plajă și în casă. E bine să îți pui în evidență picioarele, însă ar trebui să alegi rochii și fuste pentru asta.

5. Topuri cu pietricele și alte aplicații

Acest tip de top este foarte popular în rândul adolescentelor și se folosește mai ales pentru o seară în club. Așa că renunță la aplicațiile strălucitoare de pe hainele tale. Alege în schimb cămăși și bluze vaporoase.

6. Fustă scurtă cu volănașe

Volanele par să nu se demodeze niciodată, fiind lângă tine de când erai mică și până la… 30 de ani. Sunt încă o mulțime de fuste cu volane prin magazin și deși pot părea jucăușe și feminine, ele nu își mai au locul în garderoba ta de după 30 de ani. În plus, moda îți aduce o alternativă mult mai bună: fustele midi din tulle sau cele plisate, care, artă mult mai bine și îți pot avantaja silueta mai bine decât r face-o o fustiță cu volane.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.