6 lucruri pe care trebuie să le știi dacă vrei să ai un FIZIC de invidiat

Este aproape iarnă și probabil deja ți-ai scos din dulap gecile groase și cizmele. Cu toate acestea, cu siguranță visezi la o seară liniștită de vară, în care să te bucuri de un pahar de Margarita. Totuși, înainte de a te putea răsfăța astfel, trebuie să te asiguri că ai un corp perfect pentru plajă, iar acest sezon este ideal pentru a începe sa lucrezi.

Iată o serie de exerciții pentru aproape fiecare parte a corpului pe care trebuie să o tonifiezi. Acestea sunt perfecte chiar și pentru cei care nu sunt pasionați de sport.

1. Gâtul

Gâtul este o parte a corpului destul de neglijată. Cu toții ne axăm pe abdomen, pe șolduri și uităm de exercițiile necesare gâtului. Umatoarele exerciții fac mușchii gâtului mult mai puternici și te ajută să scapi de eventualele dureri.

Întinderea gâtului

Așezați-vă pe podea într-o poziție în care picioarele să fie încrucișate sau pe un scaun cu picioarele pe pamant. Întinde brațul drept lângă genunchiul drept. Pune-ți mîna stanga în vârful capului și îndreaptă-ți ușor capul către stanga. Poți apăsa pentru o presiune mai mare. Menține această poziție timp de 30 de secunde, apoi ridică-ți capul si repetă procedura.

FOLLOW ME

2. Umerii

Te-ai simțit vreodată relaxată după un masaj la umeri? Da? Asta pentru că tensiunea din mușchii umerilor dispare dupa masajul de relaxare. Pentru a=ți menține umerii frumoși si puternici, încearcă exerciții ale lui LaRue E. Cook.

Ai nevoie doar de o ganteră sau de o bandă elastică. Mâna stângă trebuie ținută pe coapse. Ridică brațul la un unghi de 45 de grade față de corp, făcând mișcări de ridicare și coborâre. Genunchii trebuie să fie cât mai relaxați. Este ca și cum ai folosi o sabie. Repetă exercițiul de 12 ori.

3. Brațele

Brațele ne dau tuturor nenumărate probleme. Fie sunt prea groase, fie prea subțiri, doar că nu sunt suficient de tonifiate. Și aici aveți nevoie de gantere. Mâinile trebuie să realizeze mișcări de ridicare, de deschidere și, mai apoi, de aducere în spatele capului. Brațele revin în față, iar procedeul se repetă de 10 ori.

4. Bust ferm

Femeile care practică acest exercițiu observă o schimbare semnificativă. Bustul este mult mai ferm, cu un aspect plăcut.
Flotările reprezinta un exercițiu de bază. Poziția inițiala este de a sta pe burtă, pentru ca mai apoi să se împingă în măini. În tot acest timp, abdomenul trebuie sa fie ferm.

5. Talie subțire

Talia subțire este visul oricărei femei. Este un simbol al feminității.

Abdomene

Exercițiul cel mai comun este reprezentat de abdomene. Picioarele pot fi ținute pe un perete chiar de la voi din cameră, urmând să întinzi brațele până ce acestea ating picioarele. Genunchii trebuie sa fie ținuți la 90 de grade.

Un alt procedeu, puțin mai complex constă în întinderea pe un prosop, pe partea stâgă, sprijinindu-vă în cot. Mâna liberă va executa mișcări de ridicare și de coborâre. Faceți 3 seturi a câte 10-20 de repetări.

6. Coapsele

Ahh! O altă problemă extrem de importantă! Avem o soluție și pentru asta.

Fandările

Acestea sunt cele care te vor ajuta. Pot fi de mai multe feluri: fandări înainte, din mers, înapoi, laterale sau cu săritură.

Foarfeca

Așezați-vă pe spate, cu brațele pe lângă corp și picioarele întinse. Ridicați picioarele în formă de foarfecă, fără a atinge podeaua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.