6 modalități prin care poți să folosești CAFEAUA fără să o bei

6 modalități prin care poți să folosești CAFEAUA fără să o bei.6 modalități prin care poți să folosești CAFEAUA fără să o bei.

Nu doar că adori aroma cafelei dimineața când te trezești, dar te poate face să artăți ca în reviste cu bani puțini. 6 modalități prin care poți să folosești CAFEAUA fără să o bei.

1. Dezodorizator manual

Cine poate rezista mirosului magic al cafelei proaspete? Folosiți cafeaua pentru a îndepărta mirosul de usturoi sau ceapă de pe mâini – frecați bine și clătiți cu apă. Terminat! Mâinile tale miros a cafea.

2. Mască de față

În afară de mirosul său uimitor și gustul rafinat, cafeaua are o serie de beneficii pentru piele.

Zațul de cafea elimină celulele moarte ale pielii și oferă un efect anti-rid datorită conținutului de antioxidanți. Acest lucru face ca scrabul de cafea să fie unul dintre cele mai bune produse pentru pielea ta. Puteți folosi cafea măcinată chiar pe fața dvs. sau o puteți încerca în diferite măști.

3. Îndepărtarea puricilor

Datorită mirosului său puternic, cafeaua poate fi folosită ca tratament de bricolaj pentru a respinge puricii și a păstra acești paraziți neplăcuți departe de animalul de companie.

După ce i-ai făcut baie câinelui tău, freacă-l cu cafea. Vei scăpa și de mirosul de câine ud și de păduchii acestuia. Vei avea un patruped cu un miros superb și curat.

FOLLOW ME

4. Tratamentul părului

Cafeaua are o serie de utilizări ale frumuseții. Puteți încerca pe pielea dvs., și funcționează uimitor și pe păr.

Nu numai că face părul lucios, dar cofeina este, de asemenea, un remediu excelent pentru a face față căderii părului, deoarece stimulează creșterea părului și îl face să se simtă moale și hrănit.

Pentru a utiliza cafeaua ca produs de îngrijire a părului, faceți următoarele:

Preparați cafea – cantitatea trebuie să fie suficientă pentru a vă acoperi tot părul. Lăsați-o să se răcească și apoi aplicați pe păr. Masează scalpul în mișcări circulare. Se lasă aproximativ 20 de minute și apoi se clătește cu apă.
Puteți utiliza acest tratament o dată pe săptămână.

5. Exfoliator

Cafeaua este un excelent exfoliant natural care ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii.

Îți poți pregăti propriul tratament de exfoliere amestecând cafea măcinată (folosită sau proaspătă) cu puțin ulei de măsline și poți folosi scrub pe zonele corpului pe care vrei să le exfoliezi. Se lasă aproximativ 15 minute și se clătește cu apă caldă.

6. Remediu anticelulitic

Majoritatea cremelor anticelulitice fără rețea au un singur ingredient comun. Este corect – cofeina. Problema este că toate sunt destul de scumpe, așa că dacă ai cafea acasă, de ce să nu o folosești bine?

Puteți face propriul tratament anticelulitic, amestecând cafeaua rămasă cu puțin ulei de nucă de cocos. Se aplică pe zona afectată și se masează în mișcări circulare pentru câteva minute. Clătiți cu apă.

Un mod mult mai ieftin de a rezolva problema dvs. și, în plus, vă reciclați cafeaua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.