6 pași pentru curățarea CORECTA a pantofilor murdari în mașina de spălat

6 pași pentru curățarea CORECTA a pantofilor murdari în mașina de spălat

6 pași pentru curățarea CORECTA a pantofilor murdari în mașina de spălat. Este ușor de făcut și mai puțin costisitor decât să le iei pentru a fi curățate la uscat. Cu toate acestea, pentru a obține rezultatul corect (și nu o talpă decojită), trebuie să urmați câteva recomandări utile.

1. Verificați dacă vă puteți spăla pantofii în mașina de spălat.


Unele perechi de pantofi nu se pot băga în mașina de spălat din cauza materialului, de exemplu încălțămintea din piele. Înainte de orice trebuie să verificați indicațiile de pe etichetă. Adidașii din țesătură sunt în regulă pentru a intra în mașina de spălat. De asemenea, verificați starea pantofilor. Tălpile ar trebui puțin curățate înainte.

2. Pregătiți și curățați în prealabil pantofii.


După cum spuneam la pasul 1,dacă pantofii dvs. au multă murdărie sau noroi pe ei, îndepărtați-i cât mai mult cu ajutorul unei cârpe. Nu este nevoie să le frecați, dar vă protejează mașina de spălat de colmatare. Curățați talpa cu o perie. Clătiți pantofii pentru a scăpa de orice reziduuri de săpun. Scoateți tălpile și șireturile. Șireturile trebuie spălate separat.

3. Obțineți produsele de curățare potrivite.


Este recomandat să folosiți un gel pentru spălare în loc de praf de spălat, deoarece este dificil de clătit. Pantofii trebuie spălați folosind un mod special la o temperatură de cel mult 30 grade Celsius.

4. Folosiți bicarbonat de sodiu pentru a scăpa de mirosul urât.


Dacă acești pantofi sunt perechea preferată și îi purtați în fiecare zi, mai devreme sau mai târziu, un miros se poate face cunoscut. În acest caz, puneți bicarbonat de sodiu în fiecare pantof și lăsați-l peste noapte. După aceea, setați adidașii să fie spălați în mașina de spălat într-un mod special.

5. Protejați-vă pantofii în timp ce îi spălați.


Puneți pantofii într-o plasă de rufe. Adăugați umplutură suplimentară în mașina de spălat. De exemplu, spălați-vă pantofii împreună cu prosoape. Aceste prosoape ar trebui să fie albe pentru a nu vă strica culoarea pantofilor. Mai mult, este mai bine să aveți prosoape speciale rezervate pentru spălarea cu încălțămintea, deoarece nu le veți mai putea folosi pe față și pe corp.

FOLLOW ME

6. Uscați-vă încălțămintea.


Este recomandat să vă ștergeți încălțămintea în loc să folosiți uscătoare sau încălzitoare. Acest lucru se întâmplă pur și simplu pentru că o parte din clei s-ar putea topi. Pentru a accelera procesul și a le păstra forma, umpleți pantofii cu hârtie igienică sau ziar.

Bonus: dacă aveți îndoieli cu privire la spălarea mai multor perechi de pantofi împreună

Puteți spăla 2-3 perechi de încălțăminte simultan. Depinde de dimensiunea mașinii de spălat. Principalul lucru este să ai o plasă pentru fiecare fiecare pereche de pantofi.

Cât de des vă spălați pantofii? Ce te ajută să îți păstrezi adidașii albi la fel de noi? Vă rugăm să împărtășiți sfaturile de mai jos pentru a putea fi util pentru altcineva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.