6 poziții care te vor ajuta să adormi instantaneu

6 poziții care te vor ajuta să adormi instantaneu. Puțini dintre noi reușim să adormim imediat ce ne culcăm. Din fericire, există exerciții care vă vor ajuta să vă calmați sistemul nervos, să scăpați de stres și să vă relaxați în câteva secunde.

6. Picioarele de perete.


Cum se face: culcați-vă cu fața pe perete și puneți o pernă sub talie. Ridicați picioarele astfel încât tocurile și genunchii să fie în aceeași linie, iar mâinile să se întindă de-a lungul corpului, cu palmele în sus. Rămâneți în această poziție timp de 2 minute. Apoi, îndoaieți-vă genunchii și mutați-le în ambele părți.

5. Pe stomac.

Cum se face: culcați-vă pe o pernă pe stomac și blocați degetele în spatele spatelui. Respirați adânc, îndoiți-vă spatele și degetele de la picioare și încercați să vă atingeți călcâiele cu mâinile. Apoi coborâți încet și expirați.

Repetați exercițiul de 5-10 ori. Doar atunci ar trebui să vă „deblocați” degetele și să vă relaxați mâinile.

4. Picioare cu unghi larg.


Cum se face: Așezați-vă cu picioarele întinse și puneți o pernă în fața voastră. Îndreptați-vă spatele și inspirați cât mai adânc. Apoi, exhalând încet și întinzând brațele înainte, întindeți-vă pe pernă.

Întins în această poziție, inspirați și expirați de 10 ori, apoi mergeți în sus.

FOLLOW ME

3. Picioarele împreună.


Cum se face: culcați-vă pe spate pe o pernă, conectați-vă picioarele și întindeți-vă genunchii în părțile laterale. Mâinile tale sunt relaxate și întinse de-a lungul corpului, palmele în sus. Respirați profund și uniform. Rămâneți în această poziție timp de 3 minute.

2. Se întoarce în timp ce minți.


Cum se face: culcat pe spate, îndoaie genunchii și pune-le împreună. Înclinați încet picioarele în lateral, ținându-le cu mâinile. Stați așa timp de 1 minut, apoi schimbați partea. Repetați de 2 ori pentru fiecare parte.

1. Pe spatele tau.

Cum se face: culcați confortabil cu spatele pe o pernă. Întindeți-vă ușor picioarele și puneți-vă mâinile în lateral, cu palmele în sus. Urmăriți că coloana vertebrală și capul dvs. sunt într-o linie dreaptă. Ia 3 respirații profunde și uniforme și expiră-ți prin nas. Apoi luați 4 obișnuite. Până în acest moment, te vei simți adormit și vei cădea în curând într-un somn adânc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.