6 REGULI DE STIL pentru combinațiile de GEANTĂ ȘI PANTOFI

Combinarea nefericită a pantofilor cu geanta poate strica ținutele alese, de atfel, cu cea mai mare atenție. Deși astăzi nu mai e valabilă regula ca geanta să fie de aceeași culoare cu pantofii și se pot combina aproape oricum, trebuie să ții cont de niște recomandări universale pentru a fi elegantă. De asemenea, combinațiile ar trebui să fie adecvate locului și momentului (ceva mai festiv pentru seară și ceva mai simplu pentru stradă).

1. După culoare
Pantofii ar trebui să fie de aceeași culoare cu geanta în cazul costumelor monocrome sau al stilului retro. În ceea ce privește combinarea accesoriile de aceeași culoare, unul trebuie să fie monocrom, celălalt să aibă mai multe culori. Poți alege pantofi care să aibă una dintre culorile de pe geantă sau să cauți nuanțe asemănătoare sau complementare.

2. După imprimeu
Poți combina un accesoriu monocrom cu unul care are un imprimeu. Imprimeurile pot fi atât pe pantofi, cât și pe geantă, dar culorile celor două trebuie să fie din aceeași gamă. Poți combina foarte bine motivele florale cu cele geometrice. Dacă imprimeul accesoriilor este asemănător, ai grijă să fifere totuși la dimensiuni sau nuanțe.

3. După textură
Regula este dominarea unui singur element. Aspectul va fi destul de vulgar dacă și pantofii și geanta sunt din material lucios. Combină un material lucios cu unul din piele întoarsă sau ceva din cauciuc cu materiale textile.

4. După ornamente
Dacă geanta are accesorii mai pompoase, pantofii trebuie să fie cât se poate de simpli. Poți apela de asemenea la accesorii complementare, punând laolaltă, de pildă, niște balerini cu o perlă și o geantă cu buline.

5. După design
Un principiu simplu și elementar de combinare a pantofilor cu geanta este cel în care ții cont de design. Dacă geanta are forme rotunjite, la fel ar trebui să aibă și pantofii. Dacă geanta are forme precise, combin-o cu niște pantofi care au linii clare.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

6. După stil
Deşi astăzi e la modă combinarea mai multor stiluri, îți vei crea un aspect propriu dacă rămâi la combinații clasice ale aceluiași stil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.