6 SECRETE care te vor ajuta să ieși PERFECT în toate pozele!

Fotografiile pot capta pentru totdeauna orice moment din timp și îl pot păstra pentru totdeauna. Poate de aceea toată lumea vrea să arate perfect în fața camerei – și asta e perfect posibil dacă ții seama de câteva reguli simple și le aplici mereu.

Iată cum poți să te transformi dintr-o persoană care are trac într-una fotogenică:

Stai într-o poziție relaxată

1-cum-sa-fii-fotogenic-7487575
Dacă formezi un soi de S prin poziția corpului vei arăta mai relaxată, pentru că asta evită simetria și te ajută să nu mai arăți ca un soldat. Ai grijă și la brațe – e mai bine să îți ții numai degetele mari în buzunar, nu mâna întreagă.

Întoarce-ți corpul cam cu trei sferturi

2-cum-sa-fii-fotogenic-8331738
Dacă vrei să pari mai slabă, evită să ai umerii drepți.

Fii atentă la mâini

3-cum-sa-fii-fotogenic-9065429
Uneori e bine să îți atingi fața într-o fotografie. În acest caz e, însă, foarte important să nu îți arăți palma. Aceasta ar trebui să se plieze pe contururile feței tale.

 

Coboară-ți umerii

4-cum-sa-fii-fotogenic-9547304
Dacă îți cobori umerii, vei face ca gâtul să pară mai lung și îți va da o postură mai relaxată.

 

Îndoaie-ți genunchiul

5-cum-sa-fii-fotogenic-2016753
Dacă ți se face poză dintr-o parte, nu uita să adopți o poziție în formă de S – îndoaie-ți puțin genunchiul și coboară-ți umerii. Asta te va ajuta să pari mai slabă și mai relaxată.

 

Înclină-ți capul ușor

6-cum-sa-fii-fotogenic-3012405
Vei arăta mai bine în cam toate fotografiile dacă nu te uiți fix la cameră și îți întorci puțin corpul. Dacă îți și înclini ușor capul, va părea că te uiți în sus la cameră. Acesta e un truc simplu care face minuni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.