6 VEDETE care au reușit să slăbească spectaculos de mult. Poze înainte și după

Fotografiile pe care le vedem de obicei cu vedetele sunt perfecte până în cele mai mici detalii. Asta nu se înseamnă întotdeauna că vedetele arată perfect, ci că lucrează alături de la profesioniști care fac totul să arate perfect. De la hair și makeup, până la haine și persoana care reușează fotografiile, totul e făcut astfel încât rezultatul final să fie demn de copertele revistelor.

E drept că pentru a rămâne în atenția publicului, vedetele sunt nevoite să aibă grijă de aspctul lor, însă nu toate celebritățiile de la Hollywood sunt întotdeauna într-o formă perfectă și avem ceva exemple de persoane care au trecut prin perioade ceva mai grele pentru siluetele lor:

1. Adele
1-11-600x511-2722862

Nu e greu de observat că Adela a scăzut ceva în greutate în ultimii ani. Cântăreața a recunoscut că a eliminat complet zahărul din dieta ei, dar spune că a făcut-o din motive personale, nu pentru a se apropia de standardele de frumusețe.

 

2. Rebel Wilson

2-15-595x600-7303141

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Din 2016 și până acum, Rebel Wilson a reușit să slăbească 15 kilograme. Acritța a mărturisti că sportul este activitatea care a ajutat-o.

3. Kelly Osbourne
3-16-600x412-4927321

Kelly Osbourne a slăbit aproximativ 30 kg din 2009. Partenerul ei de dans dintr-un show de televiziune este cel care a introdus-o în tainele unui stil de viață sănătos și a ajutat-o cu alimentația și antrenamentele regulate.

4. Zach Halifianakis
4-12-600x438-2177047

După ce a reușit să piardă în greutate, aspectul lui s-a schimbat considerabil. Actorul a recunoscut că cea mai bună decizie pe care a luat-o a fost să renunțe la alcool, fapt ce i-a îmbunătățit nu numai silueta, dar și sănătatea.

 

5. Chloe Kardashian
5-14-600x412-3031311

 

6. Christina Aguilera
7-14-600x373-9111406

Christina Aguilera luase în greutate destul de mult, așa că a decis să facă o schimbare în stilul ei de viață. Cântăreața susține că metota pe care a folosit-o este o practică antică din Asia care a ajutat-o să se redescopere fizic și mental.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.