7 CELEBRITĂȚI fără MACHIAJ care arată că NU SUNT mai bune decât femeile NORMALE

Machiajul e foarte puternic. Deși unii cred că menirea lui e cea de a transforma și a înșela, el este de fapt o unealtă pentru a accentua frumusețea. Mulți oameni admiră femeile celebre pe care le vedem pe micile sau marile ecrane. Cântărețele, actrițele și modelele arată mereu perfect când sunt surprinse de camere, dar sunt și ele femei normale și pot fi chiar de nerecunoscut fără machiaj.Iată cum arată într-o zi obișnuită:

1. Angelina Jolie

Seducătoarea Angelina a fost și va continua mereu să fie frumoasă. Chiar și fără machiaj, ochii ei sunt pătrunzători și buzele mari.

2. Katy Perry

E renumită pentru ochii ei mari și aparițiile colorate. Rare sunt momentele când ea nu e frumoasă pe covorul roșu. deși ochii ei nu mai ies atât de tare în evidență fără machiaj, tot sunt frumoși.

FOLLOW ME

3. Tyra Banks

E actriță, cântăreață, femeie de afaceri și cel mai model dintre modele. E o foarte mare presiune pe ea, trebuind să arate bine 24/7. Din fericire, are ochi mari și verzi care pot vrăji oamenii și când e machiată și când nu e. Și nici pomeții și buzele pline nu sunt de ici de colo.

8-9-600x445-1433920

4. Heidi Klum

Alt model Victoria’s Secret cunoscut pentru frumusețea ei. Heidi arată mereu bine, fie că e pe covorul roșu, fie că e într-o emisiune. Fără machiaj, ea are ochi inegali – unul pare să fie mai mic decât celălalt. Iată că și cei mai frumoși oameni au imperfecțiunile lor.

5. Mila Kunis

O știi din That 70’s Show și ai văzut-o transformându-se într-o femeie frumoasă de-a lungul anilor, pe măsură ce primea roluri în filme importante. Arată superb chiar și fără machiaj.

6. Jennifer Lawrence

Ne-am obișnuit cu ea ca fata rea din Jocurile foamei, dar tânăra știe și cum să se îmbrace frumos. Îi stă grozav cu buzele roșii. Ea oricum poartă foarte puțin machiaj în Jocurile foamei, așa că nu e o surpriză să o vezi nemachiată. E însă întotdeauna drăguț să observi diferențele.

6-14-600x445-7438693

7. Demi Lovato

Demi e o femeie puternică, independentă, care a avut într-un trecut întunecat probleme cu insecuritatea. Din fericire, acum e încrezătoare în frumusețea ei. Aceeași încredere se observă chiar și atunci când nu poartă machiaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.