7 EXERCIȚII care îți vor TRANSFORMA corpul în doar 4 SĂPTĂMÂNI

Iată un set de exerciții care îți vor transforma corpul în doar patru săptămâni. Nu va trebui să cheltuiești bani la sala de gimnastică sau să de deții un echipament special. Ai nevoie doar de voință și zece minute libere pe zi.

1. Scândura
Acesta este un exercițiu static în care principala regulă e să-ți ții corpul în poziția corectă – cu spatele și picioarele drepte, fără arcuiri.

2. Flotări
Poziția inițială e cea de scândură, cu mâinile întinse drept. De acolo, coboară-te cât de mult poți. Asigură-te că spatele, pelvisul și picioarele formează o linie dreptă. După aceea, revino ușor la poziția inițială.

3. Exerciții pentru mușchii coapselor și ai fundului


Stai în patru labe și întinde piciorul stâng și brațul drept, ca să formeze o linie. Apoi îndoaie-le ușor și atinge-ți cotul drept cu genunchiul stâng. Întinde din nou, apoi schimbă mâna și piciorul.

4. Genuflexiuni
Depărtează picioarele la nivelul umerilor, stând pe tot piciorul. Apleacă-te de parcă te-ai așeza pe un scaun imaginar, cu genunchii și picioarele pe aceeași linie și spatele drept. Poți să-ți păstrezi echilibrul ridicându-ți brațele în față. Ridică-te apoi cât de încet poți.

FOLLOW ME

5. Exerciții pentru abdomene


Stai pe spate cu brațele întinse deasupra capului și cu genunchii îndoiți. Ridică-ți corpul cu brațele întinse în față și atinge-ți degetele. Apoi revino încet la poziția inițială

6. Abdomen și fund


Sprijină-te pe mâini și picioare ca să simți tensiune în spate. Ridică un picior cât de sus poți, apoi coboară-ți corpul fără să-ți ridici călcâiele de pe podea.

7. Talia


Stai cu fața în jos pe podea, cu brațele îndoite de la coate și puse sub cap. Ridică-ți corpul cât de mult poți. Stai în această poziție timp de o secundă și apoi revino încet la poziția inițială.

sursa: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.