7 EXERCIȚII care îți vor TRANSFORMA corpul în doar 4 SĂPTĂMÂNI

Iată un set de exerciții care îți vor transforma corpul în doar patru săptămâni. Nu va trebui să cheltuiești bani la sala de gimnastică sau să de deții un echipament special. Ai nevoie doar de voință și zece minute libere pe zi.

1. Scândura
Acesta este un exercițiu static în care principala regulă e să-ți ții corpul în poziția corectă – cu spatele și picioarele drepte, fără arcuiri.

2. Flotări
Poziția inițială e cea de scândură, cu mâinile întinse drept. De acolo, coboară-te cât de mult poți. Asigură-te că spatele, pelvisul și picioarele formează o linie dreptă. După aceea, revino ușor la poziția inițială.

3. Exerciții pentru mușchii coapselor și ai fundului


Stai în patru labe și întinde piciorul stâng și brațul drept, ca să formeze o linie. Apoi îndoaie-le ușor și atinge-ți cotul drept cu genunchiul stâng. Întinde din nou, apoi schimbă mâna și piciorul.

4. Genuflexiuni
Depărtează picioarele la nivelul umerilor, stând pe tot piciorul. Apleacă-te de parcă te-ai așeza pe un scaun imaginar, cu genunchii și picioarele pe aceeași linie și spatele drept. Poți să-ți păstrezi echilibrul ridicându-ți brațele în față. Ridică-te apoi cât de încet poți.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

5. Exerciții pentru abdomene


Stai pe spate cu brațele întinse deasupra capului și cu genunchii îndoiți. Ridică-ți corpul cu brațele întinse în față și atinge-ți degetele. Apoi revino încet la poziția inițială

6. Abdomen și fund


Sprijină-te pe mâini și picioare ca să simți tensiune în spate. Ridică un picior cât de sus poți, apoi coboară-ți corpul fără să-ți ridici călcâiele de pe podea.

7. Talia


Stai cu fața în jos pe podea, cu brațele îndoite de la coate și puse sub cap. Ridică-ți corpul cât de mult poți. Stai în această poziție timp de o secundă și apoi revino încet la poziția inițială.

sursa: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.