7 GREȘELI pe care le fac cuplurile care DISTRUG orice RELAȚIE. Nu le mai face

Intrăm fericiţi în relaţii, iar apoi ne lovim de un zid. Nu știm ce s-a întâmplat, dar lucrurile nu mai sunt cum erau o dată și ceva e în neregulă. Frumusețea de a fi îndrăgostit a dispărut, devenind un obicei la fel de stresant ca și altele. Iată câteva lucruri care stică relațiile:

1. A te purta de parcă ești pe cont propriu

Ce definește o relație? Doi oameni. Dacă te porți de parcă ai fi pe cont propriu, atunci nu îți iei niciun angajament față de cealaltă persoană. Într-o relație trebuie să ții cont și de sentimentele celuilalt. Dacă nu îți poți lua relația în serios, lasă-ți partenerul să plece. Trebuie să fii sincer cu tine și cu celălalt.

2. Îți asumi responsabilitatea financiară numai pentru tine
Problemele legate de bani sunt o provocare imensă în relații Nu e în regulă să cheltuiești bani de parcă ai fi pe cont propriu – trebuie să ții cont și de partener.

3. Lipsa altor interese
E la fel de dăunător să fii legat de partener cum e să te porți de parcă ești pe cont propriu. Nu trebuie să-ți petreci fiecare secundă alături de partener. E nevoie să ai propria viață, prietenii, interesele și hobby-urile tale – și timp pentru tine. Se poate ca interesele, pasiunile și scopurile tale să-l fi atras pe partener în primul rând.

4. Sensibilitate și nesiguranță în exces
Nimic nu dăunează unei relații mai mult decât a te simți nevrednic. Nesiguranța duce la gelozie și e dăunătoare pentru că formează o pânză de minciuni. Dacă vrei să-ți păstrezi relația curentă, dă drumul trecutului.

FOLLOW ME

5. Lipsa afecțiunii
Relațiile pot deveni ceva de rutină după un timp, dar e important ca magia să rămână vie. Dacă nu manifestați niciun ssemn de afecțiune e semn că lucrurile s-au stricat.

6. Comportamentele compulsive

Când suntem nefericiți, avem nevoie de ceva sau de cineva. Dacă stai prea mult la cumpărărături sau mănânci ori bei prea mult, nu îți respecți patenerul. Nu-ți fie frică de vulnerabilitate și discută cu partenerul despre motivele pentru care te comporți așa.

7. Lipsa sincerității
Nu trebuie să mai spunem că asta omoară relațiile. Dacă nu poți avea încredere în partener, atunci nu ai ce căuta în această relație. Trebuie să te pui mereu pe tine pe primul loc, nu să accepți lipsa aprecierii, a sincerității sau a iubirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.