7 imagini AMUZANTE care arată ce REGULI poți încălca pentru o RELAȚIE FERICITĂ

Când ne căsătorim, primim multe sfaturi despre cum să avem o viață de familie fericită – ce să facem, cum și când și ce nu ar trebui să facem. Dar nu ar fi o idee bună să le ignori și să nu mai analizezi foarte mult totul?

Iatăniște „legi” pe care ar trebuisă le încalci:

1. Nu-ți minți niciodată partenerul


Probabil nici cei care îți dau acest sfat nu îl urmează mereu. Adevărul e că toată lumea minte. Minciună e și atunci când lași niște lucruri nespuse. Vei putea evita niște momente neplăcute dacă lași niște detalii care ar putea supăra pe dinafară.

2. Fii o femeie slabă, astfel încât bărbatul să pară puternic


Riști să te comporți infantil dacă vrei să pari din când în când „slabă”. Amintește-ți că ești egala partenerului, nu te transforma într-un copil capricios.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Nu folosi sexul ca modalitate de împăcare


Ați putea sta supărați mult timp pentru un lucru mărunt, așa că mai bine împăcați-vă într-un mod care vă place. Nu vă prefaceți că nu funcționează!

4. Petreceți timpul liber împreună


Dacă vreți să luați o pauză, atunci luați. Sigur că e important să petreceți timp împreună, dar ar trebui să faceți asta numai când vă doriți cu adevărat. Contează calitatea, nu cantitatea.

5. Găsiți o activitate pe care s-o puteți face împreună


Nu e nimic mai rău decât să-ți forțezi partenerul să-ți împărtășească interesele. Dacă lui nu-i place să meargă la teatru sau la expoziții, iar pe tine nu te interesează deloc sportul, atunci amândoi ar trebui să vă vedeți de ceea ce vă place separat. Astfel veți aduce emoții pozitive în casă.

6. Nu vă certați pentru lucrurile mărunte


Nu trebuie să treci toate lucrurile mărunte sub tăcere, fiindcă la un moment dat vei exploda, iar conflictul ar putea fi mult mai serios. Spune imediat ce te nemulțumește.

7. Copiii sunt pe primul loc


Sigur că părinții ar trebui să fie alături de copiii lor, să-i îngrijească și să-i protejze cât de mult pot. Nu ar trebui să uiți de tine și de partener când aveți copii, însă. Ar trebui să aveți o seară pe săptămână – sau cel puțin pe lună – numai pentru voi doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.