7 imagini AMUZANTE care arată cum se schimbă VIAȚA după 30 de ani

Pentru cei mai mulți dintre noi, cea de-a 30 a aniversare e un fel de piatră de hotar psihologică. Unora le e frică de această vârstă, dar asta e inutil. Să ai 30 de ani are multe beneficii – ești încă tânăr, dar mult mai inteligent și mai independent decât atunci când aveai 20 de ani.

Fiecare vârstă vine cu frumusețea și avantajele ei. La 20 de ani ești o femeie frumoasă, puternică și cu multe planuri, dar și fragilă. La 30 de ani, petalele vieții se deschid și este vârsta la care ajungi la împlinire, ai mai multă încredere în tine și multe dintre planurile tale deja s-au consolidat.

Iată câteva lucruri care se schimbă la 30 de ani:

1. Înveți cum să acorzi încredere și liberate

Deși femeile au întotdeauna nevoie de afecțiune, atenție și sfaturi, la 30 de ani realizezi că persoanele din viața ta au nevoie de libertate, că dacă invadezi spațiul cuiva numai pentru că tu ai nevoie de confirmări și atenție, riști să-i sufoci pe cei dragi. Este vârsta la care ai mai multă încredere în tine și știi că sfaturile tale sunt utile numai atunci când sunt cerute.

2. Te preocupă mai mult stilul de viață sănătos

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Se spune că la 20 de ani ai pielea cu care te-a înzestrat natura, în timp ce la 30 de ani ai pielea pe care o meriți. La 30 de ani realizezi că pielea ta are nevoie de mai multă îngrijire și nu mai neglijezi obiceiuri precum demachierea și hidratarea. Ești din ce în ce mai preocupată de un stil de viață activ, acorzi importanță sportului și alimentației.

3. Dai frâu liber emoțiilor

Când ajungi la maturitate, știi că e mai bine pentru tine să le spui oamenilor ce crezi cu adevărat decât să acumulezi în tine tensiune și să răbufnești la un moment dat.

4. Ai lângă tine numai persoane care-și merită locul

Viața socială e în continuare importantă pentru tine, dar preferi să-ți petreci timpul cu oameni valoroși de la care poți învăța, lângă care poți să te comporți natural și care sunt acolo pentru tine oricând. Nu mai vrei în viața ta persoane care nu îți oferă atenție și care se folosesc de tine.

5. Prețuiești fiecare clipă

Odată cu schimbarea prefixului, apreciezi mai mult timpul pe care îl ai. Îl petreci numai în compania oamenilor de calitate și îl dedici dezvoltării tale.

Iată câteva ilustrații haioase care arată cum se schimbă 30 de ani:

#1

1-1-9393085

#2

2-1-2188852

#3

3-1-9990250

#4

4-3399364

#5

5-3-646x1024-1631633

#6

6-4369957

#7

7-1815803

#8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.