7 imagini AMUZANTE care arată cum se schimbă VIAȚA după 30 de ani


Pentru cei mai mulți dintre noi, cea de-a 30 a aniversare e un fel de piatră de hotar psihologică. Unora le e frică de această vârstă, dar asta e inutil. Să ai 30 de ani are multe beneficii – ești încă tânăr, dar mult mai inteligent și mai independent decât atunci când aveai 20 de ani.

Fiecare vârstă vine cu frumusețea și avantajele ei. La 20 de ani ești o femeie frumoasă, puternică și cu multe planuri, dar și fragilă. La 30 de ani, petalele vieții se deschid și este vârsta la care ajungi la împlinire, ai mai multă încredere în tine și multe dintre planurile tale deja s-au consolidat.

Iată câteva lucruri care se schimbă la 30 de ani:

1. Înveți cum să acorzi încredere și liberate


Deși femeile au întotdeauna nevoie de afecțiune, atenție și sfaturi, la 30 de ani realizezi că persoanele din viața ta au nevoie de libertate, că dacă invadezi spațiul cuiva numai pentru că tu ai nevoie de confirmări și atenție, riști să-i sufoci pe cei dragi. Este vârsta la care ai mai multă încredere în tine și știi că sfaturile tale sunt utile numai atunci când sunt cerute.

2. Te preocupă mai mult stilul de viață sănătos

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Se spune că la 20 de ani ai pielea cu care te-a înzestrat natura, în timp ce la 30 de ani ai pielea pe care o meriți. La 30 de ani realizezi că pielea ta are nevoie de mai multă îngrijire și nu mai neglijezi obiceiuri precum demachierea și hidratarea. Ești din ce în ce mai preocupată de un stil de viață activ, acorzi importanță sportului și alimentației.

3. Dai frâu liber emoțiilor

Când ajungi la maturitate, știi că e mai bine pentru tine să le spui oamenilor ce crezi cu adevărat decât să acumulezi în tine tensiune și să răbufnești la un moment dat.

4. Ai lângă tine numai persoane care-și merită locul

Viața socială e în continuare importantă pentru tine, dar preferi să-ți petreci timpul cu oameni valoroși de la care poți învăța, lângă care poți să te comporți natural și care sunt acolo pentru tine oricând. Nu mai vrei în viața ta persoane care nu îți oferă atenție și care se folosesc de tine.

5. Prețuiești fiecare clipă

Odată cu schimbarea prefixului, apreciezi mai mult timpul pe care îl ai. Îl petreci numai în compania oamenilor de calitate și îl dedici dezvoltării tale.

Iată câteva ilustrații haioase care arată cum se schimbă 30 de ani:

#1

1-1-9393085

#2

2-1-2188852

#3

3-1-9990250

#4

4-3399364

#5

5-3-646x1024-1631633

#6

6-4369957

#7

7-1815803

#8


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.