#TIPS&TRICKS

7 imagini cu femei care arată ca alte persoane când sunt machiate. Diferența de la cer la pământ

Scris de Laura P la 08 februarie 2019

Machiajul e o artă care le ajută pe femei să își pună în evidență cele mai frumoase trăsături și să acopere micile imperfecțiuni. Cu toate astea, multe persoane îl văd ca pe o modalitate de a-ți pune o mască și de a ascunde felul în care arăți cu adevărat.

Nu e greșit să te machiezi, mai ales dacă asta te face să ai mai multă încredere în tine, dar încearcă să nu pici în cealaltă extremă, să te machiezi cât să fii de nerecunoscut atunci când nu porți machiaj, pentru că vei sfârși prin a deveni foarte complexată de aspectul tău atunci când nu poți machiaj.

Publicitate

Mai jos vei găsi o selecție de poze cu femei ce s-au lăsat pe mâna profesioniștilor și s-au transformat complet:


1.

2. 

Publicitate

3.

 

Machiajul atât de puternic este destinat în general filmărilor, aparițiilor televizate, concertelor, show-urilor, locurilor în care ai nevoie ca machiajul să se vadă cât mai bine și să reziste cât mai mult. Poate că arată bine în poze, dar în realitate, mai ales în lumina zilei, va arăta ca și când porți o mască.

4.

Publicitate

5.

Frumusețea vine din interior. Și felul tău de a fi e principalul lucru la care trebuie să lucrezi, dacă vrei să fii plăcut de ceilalți. Normal că e important să știi să te îngrijești și să arăți bine, dar ceea ce gândești, principiile de viață și felul în care vezi lucrurile, modul în care îi tratezi pe ceilalți spun mai multe despre tine decât o linie de tuș trasată perfect.

6.

Ai grijă atunci când îți alegi machiajul și folosește produse care să te ajute și să îți pună în valoare frumusețea naturală. Nu uita că e mai bine să investești în produse de îngrijire și să acorzi atenție îngrijirii tenului decât să cheltuiești sume exorbitante pe produse cosmetice scumpe sau pe sesiuni la make up artist care pot dura ore întregi.

7.

 

 

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


2 thoughts on "7 imagini cu femei care arată ca alte persoane când sunt machiate. Diferența de la cer la pământ"

  1. Mirabela Matei spune:

    WOW !!! CE DIFERENTE URIASE!!!

  2. Elena Ramona Sovoiu spune:

    Woaw, cat te schimba un machiaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--