7 lucruri de care nu le mai pasă oamenilor care au 30 de ani

Unii oameni s-ar putea să observe schimbări la 27 de ani, alții abia după 35. Totuși, vârsta de 30 de ani își pune amprenta asupra multor oameni. Probabil nimic nu se compară cu înțelegerea faptului că erai așa copil, îngrijorându-te pentru lucruri prostești. E grozav să ai 30 de ani și să nu-ți pese de:

#1 Tendințele din modă

5-5448884
#2 Kilogramele în plus


#3 Bârfe

1-8672020

#4 Așteptările altcuiva

2-6011421
#5 Ce cred oamenii despre partenerul / partenera ta

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

#6 Impresia celorlalți despre tine

#7 Faptul că nu ești căsătorit/ă încă

Iată de ce nu ar trebui să te temi de vârsta de 30 de ani:

1. Vei avea stabilitate financiară

Dacă ți-ai petrecut anii de dinainte avansând în carieră, la vârsta de 30 de ani vei avea probabil un salariu satisfăcător și chiar și bani puși deoparte.

2. Vei avea mai puțini prieteni, deoarece ai scăpat de oamenii „toxici”

Pe scurt, vei putea să îți dai seama de la o poștă când o prietenie nu e în regulă.

3. Vei fi mai înțelept / înțeleaptă decât la 20 de ani

Ai avut niște slujbe nu foarte plăcute, ai trecut prin despărțiri îngrozitoare și momente foarte stânjenitoare – ai experiență.

4. Deciziile dificile vor deveni mai ușoare pentru că te pui pe tine pe primul loc

Pregătește-te să devii puțin mai egoist/ă.

5. Nu te vei mai îngrijora atât pentru lucrurile mărunte

Te-ai panicat destul pentru orice până la această vârstă.

 

Citește și: Ce ar trebui să aibă orice femeie până la 30 de ani

De-alungul vieții adunăm foarte multe lucruri de care nu avem nevoie. Există totuși câteva lucruri și lecții de viață pe care ar trebui să le ai până la 30 de ani. Scenarista Pamela Redmond Satran, descrie viața unei femei ca fiind o combinație între gânduri despre despărțiri și rochii, rețete, dragoste și vin.

Iată o listă cu lucruri pe care trebue să le ai până la 30 de ani:

1. Un prieten mai în vârstă la care îți poți imagina că te întorci și unul care îți amintește cât de departe ai ajuns.

2. O piesă bună de mobilier pe care nu a deținut-o nimeni altcineva din familie înaintea ta.

3. Niște haine perfecte în cazul în care șeful / angajatorul sau bărbatul visurilor tale vrea să te vadă într-o oră.

4. O poșetă, o valiză și o umbrelă cu care nu îți e rușine să fii văzută.

5. Mulțumirea de a trece dincolo de perioada tinereții.

6. Un trecut suficient de picant pe care să vrei să îl povestești la bătrânețe.

7. Înțelegerea faptului că o să ajungi cu adevărat la o vârstă înaintată – și niște bani puși deoparte în acest scop.

8. O adresă de mail, o căsuță vocală și un cont bancar – la care ai doar tu acces.

9. Un CV care nu conține nimic fals.

10. Un prieten care te face mereu să râzi și unui care îți dă voie să plângi.

11. Un set de șurubelnițe, un burghiu și un sutien negru de dantelă.

12. Ceva ridicol de scump pe care ți l-ai cumpărat doar pentru simplul motiv că meriți.

13. Încrederea că meriți.

14. O metodă de îngrijire a pielii, un obicei al exercițiilor fizice și un plan legat de cum să te comporți cu celelalte câteva fațete ale vieții care nu devin mai bune după 30 de ani.

15. Un început solid al unei cariere satisfăcătoare, al unei relații satisfăcătoare și al celorlalte fațete ale vieții care chiar se îmbogățesc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.