7 lucruri ENERVANTE pe care le înțeleg toate FEMEILE cu SÂNI MICI

Femeile sunt rareori mulțumite de felul în care arată – probabil că ar găsi întotdeauna ceva de schimbat la aspectul lor exterior. Sânii mici provoacă unele dintre cele mai mari complexe, deoarece standardele de frumusețe actuale implică mai mult busturi generoase. Problemele încep odată cu pubertatea pentru fetele cu sâni mici – cine ar putea uita glumele colegilor de școală sau liceu?

Iată câteva lucruri pe care numai fetele cu un bust mai modest le vor înțelege:

1. Adolescența ta a fost una nu tocmai fericită

La școala generală probabil că băieții făceau glume pe seama ta, atunci când colegele au început să „înmugurească”, astfel că la liceu încercai să îți faci bustul să pară cât mai mare cu putință. Chiar și acum, femeie în toată firea, te întorci uneori în pielea fetiței de altădată și te simți ușor stânjenită de sânii tăi mici.

2. Sutienul cu burete este prietenul tău cel mai bun

Femeile cu sâni mici își doresc, de regulă, sutiene care să aibă cât mai mult burete. Faci cunoștință cu ele în adolescență și te ajută să nu te mai simți atât de prost, astfel că nu îți vine să ieși din casă fără el.

FOLLOW ME

3. Sutienul cu burete este cel mai mare dușman al tău

Acest tip de sutien te ajută să cucerești pe cineva, dar odată ce a trecut perioada de seducție începi să îți faci probleme. Nu ai cum să nu îți faci griji că partenerul va fi dezamăgit atunci când te va vedea dezbrăcată.

4. Arăți mai mult ca un copil decât ca o femeie în toată firea

Poți numai să visezi la a avea un look voluptos, de femeie matură și atrăgătoare. Poți să fii și tu seducătoare, dar probabil nu atât de mult pe cât ai vrea

5. E incredibil de greu să găsești o lenjerie intimă care să îți vină perfect

Lenjeria intimă pare a fi creată numai pentru femeile cu bust generos. Foarte rar găsești ceva care să îți vină bine înainte de a colinda prin nenumărate magazine.

6. Te uiți la sânii altor femei la fel sau mai mult decât bărbații

Fără să îți propui, te uiți mereu cu atenție la bustul altor femei, invidiindu-le pe cele care au primit sâni mari de la natură. Iată că nu numai bărbații se uită mereu în decolteul femeilor, ci și femeile cu sânii mici.

 

7. Te-ai gândit de foarte multe ori să îți pui silicoane

Trebuie să recunoști că știi foarte multe lucruri despre implicațiile unei operații la bust. Apoi, îți dai seama că e important să te simți bine în pielea ta și să fii mulțumită cu felul în care arăți. Apoi te lovește iar cruda realitate și cauți pe internet poze  „înainte și după” și speri că într-o zi vei avea și tu sâni mari. Totuși, nu ar trebui să faci din asta o prioritate.

2 comentarii pe “7 lucruri ENERVANTE pe care le înțeleg toate FEMEILE cu SÂNI MICI

  1. ioana viscrianu says:

    29 august 2017 la 19:28
    noi fetele nu ar trebui sa ne facem asa multe procese de constiinta, atata timp cat prin chirurgia plastica ne putem rezolva oricand problema asta. la o adica ii putem face cat capul de mari, sau, chiar cat pepenii!!
    naspa e pentru barbatii cu putulica mica. aia o maresti cam greu, inspre deloc :)))))))))

  2. Ana says:

    Femeia fără sani sau cu aceștia mici e ca bărbatul fără nimic în pantaloni! Sau femeia bărbat. Bine ca m-a înzestrat natura cu suficient nu ca altele care se cred cineva fără 🤣🤣🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.