7 lucruri pe care le DEZVĂLUIE despre tine POZELE pe care le pui pe internet

Ce spun fotografiile noastre de pe Internet despre noi? Despre ce complexe ascunse ori dorințe secrete, de care uneori nici noi nu ne dăm seama vorbesc ele lumii? Citește mai jos pentru a afla răspunsurile:

1. Diverse tipuri de selfie
Multitudinea de selfie-uri denotă o nevoie excesivă pentru recunoaștere și aprobare din partea altora, egoism, vanitate și o înclinație spre narcisism.

2. Selfie-urile sexy
Mesajul pe care îl transmiți atunci când îți evidențiezi formele este „sunt o femeie liberă și gata să experimentez”. Gândește-te dacă trebuie să fie atât de clar că ești „pe piață”, folosindu-ți corpul drept momeală. Chiar crezi că bărbații care caută o relație serioasă vor cădea în capcană?

3. Fotografiile de cuplu
Acestea sunt o demonstrație a relației și a credinței tale că e puternică și de durată. Sunt un fel de a spune: „Nu sunt singură, sunt iubită și apreciată.” Dacă ai foarte multe astfel de poze, întreabă-te la ce îți folosesc? Poate că vrei să demonstrezi ceva foștilor parteneri sau să te lauzi în fața prietenilor mai puțin norocoși.

4. Fotografiile de grup
Dacă cele mai multe fotografii de pe contul tău sunt de la petreceri sau poze de grup care demonstrează cât de bine te simți cu prietenii, acestea ar putea indica singurătatea și un gol interior.

5. Copiii
Aici există două variante: dacă îți pui la profil o imagine cu tine copil, înseamnă că te-ai săturat de toate responsabilitățile unei vieți de adult. Aceasta indică o dorință subconștientă de a te întoarce în copilărie și de a fi îngrijit. Astfel de poze strigă „Ia-mă în brațe și mângâie-mă pe cap”. Dacă postezi poze cu copiii tăi, asta spune „Sunt mamă, iar asta e o mare realizare pentru mine.”

FOLLOW ME

6. Fotografii cu animale
Dacă un bărbat își pune la profil o imagine cu un lup sălbatic sau cu un ghepard grațios, înseamnă că vrea să pară puternic și îndrăzneț – cum nu e, de fapt. Fotografile drăguțe cu pisicuțe sau cățeluși ale femeilor denotă sentimentalitatea și imaturitatea proprietarelor conturilor.

7. Fotografiile cu mâncare
Fotografiile cu mâncare aleasă de la un restaurant scump reprezintă o încercare de a te afirma și de a te promova. Dacă mâncarea e din caa ta, încerci să (îți) dovedești că viața ta e la fel de bună ca a altora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.