7 lucruri pe care le DEZVĂLUIE despre tine POZELE pe care le pui pe internet


Ce spun fotografiile noastre de pe Internet despre noi? Despre ce complexe ascunse ori dorințe secrete, de care uneori nici noi nu ne dăm seama vorbesc ele lumii? Citește mai jos pentru a afla răspunsurile:

1. Diverse tipuri de selfie
Multitudinea de selfie-uri denotă o nevoie excesivă pentru recunoaștere și aprobare din partea altora, egoism, vanitate și o înclinație spre narcisism.

2. Selfie-urile sexy
Mesajul pe care îl transmiți atunci când îți evidențiezi formele este „sunt o femeie liberă și gata să experimentez”. Gândește-te dacă trebuie să fie atât de clar că ești „pe piață”, folosindu-ți corpul drept momeală. Chiar crezi că bărbații care caută o relație serioasă vor cădea în capcană?

3. Fotografiile de cuplu
Acestea sunt o demonstrație a relației și a credinței tale că e puternică și de durată. Sunt un fel de a spune: „Nu sunt singură, sunt iubită și apreciată.” Dacă ai foarte multe astfel de poze, întreabă-te la ce îți folosesc? Poate că vrei să demonstrezi ceva foștilor parteneri sau să te lauzi în fața prietenilor mai puțin norocoși.


4. Fotografiile de grup
Dacă cele mai multe fotografii de pe contul tău sunt de la petreceri sau poze de grup care demonstrează cât de bine te simți cu prietenii, acestea ar putea indica singurătatea și un gol interior.

5. Copiii
Aici există două variante: dacă îți pui la profil o imagine cu tine copil, înseamnă că te-ai săturat de toate responsabilitățile unei vieți de adult. Aceasta indică o dorință subconștientă de a te întoarce în copilărie și de a fi îngrijit. Astfel de poze strigă „Ia-mă în brațe și mângâie-mă pe cap”. Dacă postezi poze cu copiii tăi, asta spune „Sunt mamă, iar asta e o mare realizare pentru mine.”

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

6. Fotografii cu animale
Dacă un bărbat își pune la profil o imagine cu un lup sălbatic sau cu un ghepard grațios, înseamnă că vrea să pară puternic și îndrăzneț – cum nu e, de fapt. Fotografile drăguțe cu pisicuțe sau cățeluși ale femeilor denotă sentimentalitatea și imaturitatea proprietarelor conturilor.

7. Fotografiile cu mâncare
Fotografiile cu mâncare aleasă de la un restaurant scump reprezintă o încercare de a te afirma și de a te promova. Dacă mâncarea e din caa ta, încerci să (îți) dovedești că viața ta e la fel de bună ca a altora.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.