7 lucruri pe care să nu le spui niciodată unei FEMEI

Probabil toate femeile știu acest sentiment. Vorbesc cu un bărbat frumos și misterios, încep să creadă că e atât de interesant și merită să-l cunoști mai bine când brusc spune ceva care pare prea nepoliticos și chiar ofensator. Acest lucru poate strica într-adevăr o întâlnire. Cea mai proastă parte este că deseori, ca bărbat, nu îți dai seama de ce ai spus greșit. Iată însă cele mai frecvente greșeli pe care le poți face:

1. „Arăți grozav pentru vârsta ta”

Acesta este unul dintre cele mai rele complimente pe care un bărbat le poate spune unei femei. Poate că prietena ta ar părea fericită la început, dar apoi va începe să analizeze cuvintele. Se va gândi atunci că este bătrână și va începe să privească cu atenție ridurile. Apoi va plânge. Dacă într-adevăr crezi că prietena ta arată grozav pentru vârsta ei, nu-i spune niciodată.
În loc de asta, spune-i „arăți grozav”. Va fi de ajuns.

2. „Nu ești atât de grasă”

Femeile tind să se plângă și să exagereze. Mai ales când se referă la greutate. Uneori, prietena ta se plânge că este grasă. Dar, în loc să-i spui că e slabă, spui ceva de genul: „Nu ești așa de grasă”. După o asemenea declarație, va fi tristă, va plânge sau chiar va isca o ceartă. O femeie care aude un astfel de „compliment” o va lua ca pe o declarație că ea este de fapt grasă.

3. „Ești fantastică! Cum de ești încă singură?

FOLLOW ME

Chiar dacă crezi că ai întâlnit o femeie ideală și chiar dacă te întrebi de ce o femeie atât minunată este încă singură , nu o întreba niciodată despre asta! Poate că există motive serioase pentru care trăiește singură. Poate fi o poveste cu adevărat tristă în spate sau pur și simplu nu l-a putut găsi pe bărbatul potrivit pentru ea. Întrebând-o astfel de lucruri, poți să o rănești și să o faci să se simtă nesigură. Probabil atunci când relația ta va fi mai puternică, vei ști cu siguranță răspunsul.

4. Gătești la fel de bine ca  mama

Trebuie să știți că femeile nu tolerează comparațiile cu orice altă persoană, în special cu mama iubitului sau soțului ei. În calitate de parteneră, o femeie își dorește să se simtă unică, una singură. Deci, comparând-o cu mama ta, o va face să creadă că este de fapt mai nepricepută ca ea. Ar putea fi chiar un bucătar grozav, dar în acest fel nu vei scoate în evidență această calitate a ei, ci dimpotrivă. Nu fi surprins dacă o cină se termină cu puțină agitație.

5. Arăți diferit azi, te-ai machiat ?

Acesta este, din punctul de vedere al bărbatului, un alt compliment perfect care chiar îi sperie femeia de lângă el. Chiar dacă iubita ta a petrecut o jumătate de zi în fața oglinzii, nu-i spune niciodată că arată foarte bine doar pentru că poartă machiaj! Trebuie să o apreciezi în orice situație, frumusețea ei e reală, și doar este subliniată de machiaj.

6. Pentru o femeie ești destul de amuzantă

Ei bine, astfel de „complimente” este mai bine să nu li se spună nimănui. Astfel de declarații ar putea fi considerate ofensive și nepoliticoase. Când spui așa ceva, arăți pur și simplu că tu crezi că femeile le sunt inferioare bărbaților în general sau că nu pot fi bune la lucruri simple. Este mai bine să nu faci astfel de comparații. Dacă chiar vrei să-i un compliment pentru simțul umorului, spune-i: „Ești amuzantă” și asta-i tot.

7. Ce dulce ești

Deși ar putea părea ciudat, acesta este următorul compliment care poate fi primit negativ de către femei. Poate nu ai nimic în neregulă în mintea ta când spui asta, dar partenera ta interpretează cel mai mult cuvântul „dulce” ca pe o prostie sau ceva copilăresc. După aceea, ea va crede că ai tratat-o ​​ca pe un copil și că ai pus la îndoială cunoștințele și inteligența ei. Dacă dorești să eviți neînțelegerile, nu-i spune că este dulce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.