7 lucruri pe care trebuie să le faci măcar o dată în viață. Te fac un om mai bun

7 lucruri pe care trebuie să le faci măcar o dată în viață. Suntem mult prea ocupați să acordăm importanță gesturilor mici. Dar, a venit momentul să medităm puțin. Cu toată această pandemie și din cauza căreia nu avem voie să ne părăsim locuințele, ar trebuie să facem o retrospectivă serioasă asupra vieții pe care am avut-o până acum.

Ne-am bucurat oare suficient de fiecare zi pe care am trăit-o? Am făcut atâtea fapte bune precum ne dorim să facem? Ne-am îndeplinit dorințele pe care le avem? Dacă la aceste întrebări și multe altele pe care voi deja le aveți răspunsul este nu, ai o listă cu ce ar trebui să faci pentru a deveni un om mai bun. Atenție! Aceste lucruri nu sunt obligatorii, sunt doar niște sugestii. Fiecare poate adapta situația în funcție de propriile dorințe.

1. Ar trebuie să iei un câine de pe stradă, abandonat, să-i faci baie și să te îngrijești de el până îi găsești un stăpân.

Dacă ți-ai dorit întotdeauna un animal de casă sau măcar ocazia să vezi cum este viața ta în compania unui animăluț domestic asta e șansa ta. Sunt atât pisici cât și câini abandonați. Poate după ce va trece această criză și vei întâlni în drumul tău un animăluț, nu vei mai trece nepăsător.

2. Să faci un roadtrip prin țară alături de persoanele dragi

Cine nu și-ar dori să călătorească? Toți visăm să vizităm toată lumea asta și de multe ori ne imaginăm cum este pe Lună sau chiar pe Marte. Însă puțini sunt cei care chiar fac ceva în sensul acesta. Nu este necesar să scoți o avere din buzunar pentru a vizita câteva orașe din România. Poți începe cu localități învecinate ție și poți găsi cazări la pensiuni mult mai ieftin decât la hotel. Amintește-ți că aceste călătorii sunt pentru a descoperii peisajele minunate din țara noastră și pentru a te simți bine alături de persoanele dragi, nu pentru a te lăfăi într-un lux orbitor iar mai apoi să-ți pară rău că ai dat o avere pentru…aproape nimic.

3. Să faci o dedicație la radio pentru cineva și să fii sigur că te aude

Cât de mișto e asta? Gesturile mici fac diferența întotdeauana și acesta ar putea fi un super cadou pentru partenerul de viață, pentru cea mai bună prietenă sau pentru oricine drag ție. Imaginează-ți dimineață la prima oră, în mașină cu copii, pe drum spre școală cineva să îți ureze la radio să ai o zi frumoasă și liniștită. Chiar dacă ziua a început cu stângul, cu siguranță acest gest te va destresa.

Citește și: Top 8 exerciții fizice pe care le poți face la tine acasă

FOLLOW ME

4. Învinge-ți fricile

Este foarte important să treci peste temerile tale. Cu câte ai mai multe, cu atât viața ta va fi mai complicată. Încearcă să-ți învingi orice teamă, fie că vorbim despre înot, înălține, insecte sau întuneric. Merită să faci asta. Te vei simți alt om apoi.

5. Evită certurile, dar nu-i lăsa pe cei din jurul tău să se comporte urât cu tine

Uneori e foarte greu să treci pestre frustrările pe care altcineva ți le crează. Doar pentru că o persoană simte să te atace, nu înseamnă că tu ești ceea ce persoana aceea îți spune. Ține-i piept și spune-i că tu nu ești așa, iar dacă aceea este părerea ei să te lase în pace și să-și vadă de treabă în altă parte. Este un act de curaj să nu te lași sub nicio formă.

6. O schimbare de look radicală

Vrei să vezi cum îți stă cheală dar nu ai curaj? Ia-ți inima în dinți și fă ce simți. De obicei instictele nu ne înșeală. Dacă simți ceva să spui sau să faci nu te gândi prea mult. Farmecul va dispărea.

7. Participă la propiul tău ”Asia Express”

Vrei să trăiești aventura vieții tale? Încearcă să călătorești prin țară, sau oriunde în lume pe principiul Asia Express. Roagă oamenii să te ducă din loc în loc, să-ți ofere de mâncare și cazare pe gratis. Totuși, ar fi bine să ai niște bani de urgență la tine, în caz că ceva merge prost.

Cam atât. Lista poate continua, dar vă las pe voi să o faceți. Scrieți în continuare CE LUCRU IEȘIT DIN COMUN PENTRU VOI AȚI FĂCUT MĂCAR O DATĂ ÎN VIAȚĂ!

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.  

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

1. Să mă urmărești pe INSTAGRAM – Aici răspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc

2. Să te abonezi la canalul meu de YOUTUBE

3. Să dai like paginii mele de FACEBOOK

4. Să te înscrii în grupul MĂMICI ȘI COPII FERICIȚI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.