7 lucruri pe care trebuie să le știi dacă ești prieten cu un Leu

Nativii născuți sub semnul zodiacal Leu sunt firi carismatice. Cel mai bine se simt în lumina reflectoarelor. Prietenii Leilor au mereu povești interesante de spus. Trăiesc senzații intense și nervi întinși la maximum. Sunt cei mai sănătoși din tot zodiacul și au o vitalitate de invidiat.

7 lucruri pe care trebuie să le știi dacă ești prieten cu un Leu

1. Trebuie să ai răbdare pentru amândoi
Leii nu stau foarte bine la capitolul răbare. Cercetările au descoperit că 8 din 17 nativi din zodia Leu au probleme mari cu răbdarea. Așadar, cei care vreți să fiți prieteni cu Leii va trebui să împărțiți cu ei starea voastră Zen. Nu vreți să vă treziți că vă cereți scuze că v-au așteptat aproape 45 de minute ca să ajungeți la localul vostru preferat.

2. Mereu îți va ține spatele
Nativii din zodia leu sunt firi loiale și dedicate. Mereu acolo atunci când ai nevoie de ei. Niciodată nu ar lăsa pe nimeni să vorbească de rău pe la spate de prietenii lui.

3. Vei fi în siguranță cu el
Pentru că sunt firi care adoră să dețină controlul, nu va fi necesar să îți bați tu capul prea mult dacă vine vorba de vreo excursie. El se va ocupa de absolut tot. Tu trebuie doar să te îmbraci și să te urci pe scaunul din dreapta.

4. Leul va fi întotdeauna unul dintre cei mai darnici prieteni ai voștri
Fac cadouri ori de câte ori au ocazia, atât cât își permit din punct de vedere financiar. Dacă îi țin buzunarul să fiți siguri că ei vă vor aduce cele mai costisitoare cadouri .

7 lucruri pe care trebuie să le știi dacă ești prieten cu un Leu

5. Leii nu te vor minți niciodată
Spun verde în față ceea ce gândesc. Sunt diplomați, sinceri și deschiși. Este prietenul de care oricine are nevoie. Leii vor încerca să repare orice urmă de trădare, înainte de a pleca din orice relație. Însă, dar alegi să îl trădezi sau sa-l minți poți să fii sigur că niciodată nu își va mai întoarce fața către tine.

FOLLOW ME

6. Ți-ai dori săa ai aceeași energie ca și ei
Leii sunt cunoscuți pentru faptul că au foarte multă energie. Când ești prieten cu un Leu e imposibil ca petrecerea la care mergeți împruenă să se termine mai repede ded 4 dimineața, chiar dacă ați lucrat până târziu sau dimineață mergeți din nou la muncă.

7. Sunt posesivi
Prietenul tău Leu va fi mereu gelos pe ceilalți prieteni ai tăi. Va încerca mereu să monopolizeze timpul tău liber. Au nevoie să învețe să împartă cu alte persoane. Te pot sufoca foarte ușor, iar atunci când ai nevoie de spațiu ai grijă cum ceri asta. E foarte posibil să se supere foarte tare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.