7 lucruri pe care trebuie să le știi dacă ești prieten cu un Leu


Nativii născuți sub semnul zodiacal Leu sunt firi carismatice. Cel mai bine se simt în lumina reflectoarelor. Prietenii Leilor au mereu povești interesante de spus. Trăiesc senzații intense și nervi întinși la maximum. Sunt cei mai sănătoși din tot zodiacul și au o vitalitate de invidiat.

7 lucruri pe care trebuie să le știi dacă ești prieten cu un Leu

1. Trebuie să ai răbdare pentru amândoi
Leii nu stau foarte bine la capitolul răbare. Cercetările au descoperit că 8 din 17 nativi din zodia Leu au probleme mari cu răbdarea. Așadar, cei care vreți să fiți prieteni cu Leii va trebui să împărțiți cu ei starea voastră Zen. Nu vreți să vă treziți că vă cereți scuze că v-au așteptat aproape 45 de minute ca să ajungeți la localul vostru preferat.

2. Mereu îți va ține spatele
Nativii din zodia leu sunt firi loiale și dedicate. Mereu acolo atunci când ai nevoie de ei. Niciodată nu ar lăsa pe nimeni să vorbească de rău pe la spate de prietenii lui.

3. Vei fi în siguranță cu el
Pentru că sunt firi care adoră să dețină controlul, nu va fi necesar să îți bați tu capul prea mult dacă vine vorba de vreo excursie. El se va ocupa de absolut tot. Tu trebuie doar să te îmbraci și să te urci pe scaunul din dreapta.


4. Leul va fi întotdeauna unul dintre cei mai darnici prieteni ai voștri
Fac cadouri ori de câte ori au ocazia, atât cât își permit din punct de vedere financiar. Dacă îi țin buzunarul să fiți siguri că ei vă vor aduce cele mai costisitoare cadouri .

7 lucruri pe care trebuie să le știi dacă ești prieten cu un Leu

5. Leii nu te vor minți niciodată
Spun verde în față ceea ce gândesc. Sunt diplomați, sinceri și deschiși. Este prietenul de care oricine are nevoie. Leii vor încerca să repare orice urmă de trădare, înainte de a pleca din orice relație. Însă, dar alegi să îl trădezi sau sa-l minți poți să fii sigur că niciodată nu își va mai întoarce fața către tine.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

6. Ți-ai dori săa ai aceeași energie ca și ei
Leii sunt cunoscuți pentru faptul că au foarte multă energie. Când ești prieten cu un Leu e imposibil ca petrecerea la care mergeți împruenă să se termine mai repede ded 4 dimineața, chiar dacă ați lucrat până târziu sau dimineață mergeți din nou la muncă.

7. Sunt posesivi
Prietenul tău Leu va fi mereu gelos pe ceilalți prieteni ai tăi. Va încerca mereu să monopolizeze timpul tău liber. Au nevoie să învețe să împartă cu alte persoane. Te pot sufoca foarte ușor, iar atunci când ai nevoie de spațiu ai grijă cum ceri asta. E foarte posibil să se supere foarte tare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.