7 minciuni pe care le credeau FEMEILE despre BĂRBAȚI


Femeilor le poate fi greu să construiască relații armonioase și fericite cu bărbații, având în vedere prejudecățile de peste tot care ne definesc acțiunile.

Iată ce nu le plac chiar așa mult bărbaților:

1. Hainele provocatoare

Încercând să atragă atenția bărbaților, fetele aleg adesea cele mai sexy ținute: decolteuri adânci, fuste scurte, culori strălucitoare, rochii strâmte. Dacă vrei să îți întâlnești bărbatul visurilor și nu doar să faci impresie, redu nivelul de sexualitate al hainelor și adaugă detalii mai elegante și feminine.


2. Modelele

Când aspirăm la perfecțiune și ne dăm peste cap încercând să avem proporțiile sau tunsoarea cuiva ne pierdem propria individualitate. Sigur că fizicul atrage privirile prima dată. Bărbaților le plac părul frumos, pielea strălucitoare, abilitatea de a te îmbrăca bine, dar și femeile care își acceptă trăsăturile, au grijă de frumusețea lor și nu copiază orbește niște standarde.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3. Depenndența de un bărbat sau independența excesivă

Unele fete cred că partenerul trebuie să le administreze banii și să ia decizii în locul lor. Altele sunt la extrema cealaltă: încearcă să fie excesiv de independente și se bazează numai pee le. Sigur că bărbații vor să-i protejeze și să aibă grijă de cei dragi, dar o femeie ar trebui să aibă propriile păreri. Domnițele neajutorate sunt drăguțe la început, dar bărbații își pierd repede interesul față de ele.

4. Dedicarea

Unele femei uită complet de viața lor și îl fac pe celălalt centrul universului. De fapt, bărbaților le plac femeile care au propriile interese și pasiuni. E foarte important să le păstrezi când ești într-o relație și să nu te pierzi în favoarea celeilalte persoane.

5. Comportamentul prostesc

Unele femei cred că bărbaților nu le plac fetele deștepte, așa că pentru a atrage atenția nu se poartă natural, pretinzând că sunt frivole și stângace. Femeile prostuțe sunt mai atractive pentru că sunt mai disponibile din punct de vedere intim. Bărbații care vor să construiască o relație serioasă și puternică sunt atrași de femeile inteligente.

7. Machiajul foarte strident

Unele fete cred că dacă au un machiaj serios, sunt mult mai atrăgătoare. De fapt, atât bărbaților cât și femeilor le place ca machiajul să fie unul minimal.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.