8 martie, aceeași întrebare: ce-și doresc femeile?

8 martie, obsedanta întrebare: ce-și doresc femeile?

dsc_0119-1024x678-8664629

Bărbații se întreabă în fiecare zi ce-și doresc femeile. Ce gândesc, cum gândesc, de unde se naște contradicția, când dispare oscilația și cum pot ele să întrețină, la infinit, o eternă fascinație. Între noi fie vorba, și femeile se întreabă câteodată despre femei. Astăzi, de marele și magicul 8 martie, însă, am zis să-i las pe alții să ne elucideze. În ordinea (aleatorie) de pe tricou, căutăm răspunsul la veșnica întrebare: „Ce-și doresc femeile?”

DANIEL OSMANOVICI, prezentator Observator, Antena 1

„Printre cele mai dificile lucruri pe care trebuie să le facă un bărbat este să cumpere un cadou soției sau partenerei atunci când aceasta nu a zis nimic. De cele mai multe ori, facem greșeala să luăm ceva ce ne place nouă sau ceva ce noi ne-am dori pentru ele. Mai sunt dăți când luăm ceva prea ieftin, nefolositor sau ceva ce deja are (asta e rău de tot atunci când se întamplă)…DECI ce să îi iei să nu greșești? Secretul stă în a asculta, lucru la care bărbatii nu excelează, în schimb, tații mai au o sansă. Domnilor, ascultati-vă partenera de viată, eventual pentru a nu gafa, porniți o discuție „întamplătoare” cu ea vreme înainte (o lună sau mai bine) și apoi notați-vă ce ați reținut sau înțeles, sau observați pe cît posibil la ce se uită, de ce este interesată atunci cînd o însoțiți la cumprături. Încercați să nu fie oale, fier de călcat sau asemenea „accesorii”, pentru că se pot transforma în proiectile sau timpi fără mancare caldă. Teroretic, sfatul funcționează, practic, o să vă obosească mai ceva ca o tură de 24 de ore la serviciu 🙂 sau altceva de care fugiți precum necuratul de tămâie.”

DORU TODORUŢ, vocal Deepcentral 

„Femeia…un răspuns la o întrebare nepusă a bărbatului, un zâmbet ce-ți rămâne în minte fără să înțelegi de ce, o ființă fragilă și, în același timp, o forță interioară nesfârșită. Ce își dorește o femeie? O femeie vrea sa fie EA pentru cineva. Își dorește un EL cu care, oriunde ar fi, să se simtă ACASĂ. Vrea sa fie și Cenușăreasa și Ioana D’Arc în același timp, vrea sa trăiască o poveste. Și mai vrea… ceva. Nu știe ce, dar ceva care să  o surprindă, un cadou. De 8 Martie, am mereu în gând cuvintele „Mulțumesc” și „Iubire”. Vi le ofer atașate ca un mărțișor sentimentelor corespunzătoare.”

G.P, editor știri

FOLLOW ME

„Fiecare femeie este diferită, motiv pentru care fiecare va căuta altceva. Chiar și așa, o femeie caută ACEL bărbat. Acela care să o împlinească și să-i arate că e pe primul loc în viața lui. Bărbatul care să o iubească și să o răsfețe. Bărbatul cu care să râdă și să plângă, bărbatul lângă care să spună „mai vreau o dată”, bărbatul pe care să-l domine în aceeași măsură în care îl adoră. Și nu, nu cred că o femeie are nevoie de un YES MAN, ci de  unul care să îi poată arata unde îi e locul, atunci când e cazul, fără să i rupă aripile pe care tot el i le-a dat.”

VALERIAN IONESCU, jurnalist

„Bărbații cred că femeile sunt pretențioase și greu de mulțumit. Sau că, oricât de mulțumite ar fi, e dificil să le întreții această stare. Discuțiile dintre masculii care se cred mai mereu alfa frizează uneori misoginismul, chiar și în cazul celor mai inteligenți dintre ei. Evident că asta îi face mai puțin isteți decât sunt. Sau îi îndepărtează mai tare de momentul în care vor înțelege cu adevărat femeia.  În restul timpului, bărbații se chinuie să zâmbească în tot acest proces. Înțeleg până la urmă ce îi lasă ele să priceapă. Cine vrea sa treacă de granița aceasta, are nevoie de eforturi care nu vor fi imediat răsplătite. Iar bărbații au nevoie de recunoaștere rapidă. Dacă nu imediată. La sfârșitul zilei ne culcăm împăcați cu gândul că nu ne vom mulțumi niciodată partenera și cu convingerea că ea se va simți dacă nu azi, măcar mâine,  neînțeleasă ca în prima zi. Și da. Bărbații se simt mici dacă partenera câștigă mult mai mult decât ei și preferă să creadă că femeile umblă mai mult decât ei după bani.Cred ca răspunsul e: bărbații nu știu nimic!”

ANDREEA BERECLEANU, prezentator Observator 

„Femeile vor să se nască și să renască, vor să dea naștere, la rândul lor, vor să fie iubite, vor să se dăruiască, vor să se sacrifice, să spere, să asculte, să îndrume, să învețe, să se inspire, să transmită. Femeile vor!”

ANCA SEREA, prezentator știri

„Răspunsul cred că diferă în funcție de vârstă, statut, educație, moment. E clar legat despre cum și ce înseamnă fericirea și împlinirea noastră ca om. Eu îmi doresc lucruri simple, pe care am învățat să le apreciez cu trecerea timpului și să le accept în viață așa cum vin. Ca femeie și ca mamă îmi doresc să fiu un om iubit și apreciat, îmi doresc că cei cinci copilași să fie sănătoși și fericiți, îmi doresc să trăiesc frumos și în liniște, să devin mai bună cu ceilalți, dar și cu mine, să călătoresc mai mult alături de familie, să am mai mult timp pentru pasiunile mele, îmi doresc că viața noastră…să fie cel puțin la fel ca și până acum.”

MIHAELA B.

„Femeile își doresc atenție, iubire, îngăduință, încredere, respect, dar cel mai important…ce-și doresc întotdeauna… este atenția celui iubit, așa că bărbații nu trebuie să uite să le ofere timpul lor. Femeile își doresc să fie în povestea la care au visat și, cel mai important, s-o trăiască.”

ANA FILIPESCU, specialist PR

„Cred cu tărie că orice femeie își dorește să fie apreciată. Atât în momentele cheie ale vieții, cât și în activitatile zilnice, la locul de muncă, într-o relație sau căsnicie, de către prieteni și chiar de către copii. ărerea mea este că femeile caută satisfacție în viața profesională, însă prioritatea rămâne, totuși, rolul de soție și mamă.”

dsc_0122-1024x678-7303192

Rochie: Karen Millen

Make up & Hair: Georgiana Gheară

Mulțumiri florăriei mele preferate, Floria 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.