7 modalități prin care pisica ta îți spune ”Te iubesc”

7 modalități prin care pisica ta îți spune ”Te iubesc”. Deși ai crede uneori că face anumite gesturi doar pentru că vrea să se joace, sau nu are chef de tine sau orice alt motiv, ei bine așa își exprimă pisicile dragostea față de stăpân.

1. Când pisica te mângâie cu lăbuțele. Acest gest înseamnă mai mult decât un masaj.

Acest gest este o amintire a primelor zile de viață ale pisicii tale. Cu aceste mișcări își mângâia mama pe burtă pentru a găsi sursa de lapte. Așadar, chiar dacă uneori există riscul de a te zgârâia, ar trebui să te simți flatată.

2. Un cadou este întotdeauna un cadou, oricât de ciudat ar părea

Indiferent cât de domesticită ar fi pisica ta, aceasta nu-și va pierde instinctul de vânătoare. Acesta este și motivul pentru care îți poate aduce o șopârlă sau o pasăre moartă în dar. Pisicile de apartament caută mereu ceva prin casă pentru a-ți aduce în dar.

3. Pisica își ține capul pe fața ta

Prin acest gest atât de dulce și drăgălaș, animăluțul tău de companie îți dezvăuie că ține foarte mult la tine și practic, el îți aparține ție și doar ție. Gandele sale de parfum se răspândesc în tot corpul. Prin frecarea capului său de fața ta reprezintă o modalitate prin care ”etichetează” rudele cu mirosul lor. Acest lucru întărește legătura dintre animal și om.

4. Pisicuța clipește rar

Pisicile fac contact vizual doar cu cei pe care îi adoră și în care au încredere. Acest lucru ar putea fi tradus ca ”un sărut din ochi”.

5. Când pisica își expune stomacul

Aceasta nu este doar o invitație la joacă, aceasta este o dovadă că pisica ta are încredere în tine expunându-și cea mai sensibilă zonă.

FOLLOW ME

6. O pisică te mușcă pentru că te iubește

Poți face diferența dintre o mușcătură în joacă și una nervoasă. Atunci când pisica te mușcă în joacă aceasta îți dă de înțeles că te tratează ca pe un egal al său și te invită să vă jucați împreună.

7. Toarce puternic

există mai multe motive pentru care felinele torc. De altfel, în funcție de motiv și torsul lor este diferit. Însă, atunci când pisica vrea să-ți transmită cât de recunoscătoare îți este vei observa un tors mult mai puternic decât ai auzit până atunci. Ritmul său cardiac scade și li se zguduie tot trupul.

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.  

 

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

1. Să mă urmărești pe INSTAGRAM – Aici răspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc

2. Să te abonezi la canalul meu de YOUTUBE

3. Să dai like paginii mele de FACEBOOK

4. Să te înscrii în grupul MĂMICI ȘI COPII FERICIȚI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.