7 oameni care nu ar trebui să mai intre în bucătărie. Nu au nicio treabă cu gătitul

E adevărat că nu putem să fim cu toții talentați atunci când vine vorba de gătit, dar unii oameni chiar reușesc să facă lucruri despre care e greu să îți imaginezi că ar fi posibile. E ușor de înțeles că unii oameni se rezumă doar la cartofi prăjiți și omletă, mai dificil e să înțelegi ce curaj îi determină pe cei care nu prea se pricep în artele culinare să intre pe tărâmul de luptă…

Iată o galerie cu 7 oameni care au încercat să gătească, dar au eșuat lamentabil:

1. Paste pe aragaz

1-11-600x410-2624678

 

Câtă putere trebuie să aibă cineva ca să spargă un asemnea vas? Singurul scenariu pe care pot să mi-l imaginez e că a încercat să ia oala în mână și l-a ars așa tare că i-a dat drumul de la înălțime. Bine măcar că a avut apoi energie să facă o poză ca să ne putem distra.

2. Capac explodat

2-11-600x450-1843216

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Și aici e o situație pe care nu prea pot să mi-o explic… Cum a ajuns mânerul capacului în mâcare?

3. Oare asta înseamnă mâncare rumenită?

3-11-600x562-1673061

 

Poate că nu suntem cu toții experți în gătit, dar data viitoare ar fi bine să folosească un cronometru dacă vrea să mânânce ceva..

4. Presupun că nu au mai mâncat waffles în dimineața respectivă

4-8-600x574-1404863

 

Acest aparat de vafe poate fi foarte util și te ajută să economisești mult timp, atuni când ăl folosești cum trebuie…

 

5. Mâncarea e una cu ambalajul

5-8-600x565-8094900

 

Cine ar putea crede că e o idee bună să pui ceva la încălzit într-un ambalaj de plastic? Rezultatul e evident: se va topi!

6. Când cina devine o misiune imposibilă

6-9-600x526-3091629

 

Gândiți-vă puțin la biata fată din imagine.. Nu numai că a rămas fără mâncare, dar trebuie să și curețe tot dezastrul. Iar roșiile și uleiul par o provocare destul de mare. Probabil că de asta a și renunțat la luptă.

7. Strecuratul pastelor

7-9-600x589-7577883

 

E bine să știi cum să te descurci în orice situație. Probabil că persoana care a făcut poza asta știe cât de important e ca pastele să nu mai aibă apă pe ele înainte să le combini cu sosul. Felicitări pentru idee!

0 comentarii pe “7 oameni care nu ar trebui să mai intre în bucătărie. Nu au nicio treabă cu gătitul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.