7 obiceiuri GREȘITE la care ar fi mai bine să renunți. Te pot afecta pe termen lung

Cu toții avem niște obiceiuri pe care le considerăm importante pentru a ne păstra sănătatea și silueta. În timp ce unele chiar sunt importante, precum spălatul fructelor sau exercițiile fizice, în legătură cu altele există niște dubii.

Iată o listă de șapte obiceiuri la care poți renunța fără consecințe:

Pastilele de multivitamine

Consumul de multivitamine în exces nu reduce riscul de a face anumite boli și nu au niciun efect asupra memoriei sau a abilității de a munci. S-ar putea chiar să aibă efecte negative.

Utilizarea gelului de mâini anti-bacterial care nu conține alcool

Gelurile anti-bacteriae pentru mâini omoară diverse bacterii și germeni când au minim 60% alcool. Celelalte nu au efecte împotriva tuturor microorganismelor, împotriva pesticidelor sau a poluării. Alege să te speli pe mâini.

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

Evitarea glutamatului monosodic

Simptomele neplăcute, precum greața sau durerile de cap, apar doar atunci când mănânci ceva cu minim 3g de substanță în forma cea mai pură. În același timp, produsele alimentare care conțin glutamat nu sunt foarte sănătoase pentru tine.

Dietele de Detox

Organismul poate să se descurce singur cu toxinele din corp. Dacă ficatul și rinichii tăi nu funcționează cum trebuie, e un indiciu că trebuie să mergi la doctor, nu să bei mai multe smoothies sau cocktail-uri.

Consumul de produse organice

În multe țări, nu e obligatoriu din punct de vedere legal să diferențiezi produsele eco sau bio de celelalte., iar dacă vezi astfel de etichete, asta va fi doar o strategie de marketing, nu o garanție că nu au fost folosite chimicale.

Refuzul de a folosi microundele

Încălzirea mâncării în cuptorul cu microunde chiar distruge substanțele hrănitoare, dar același lucru se poate întâmpla când folosești un cuptor sau o plită. De fapt, cuptorul cu microunde e de preferat, pentru că e mai rapid.

Consumul de alimente fără grăsimi

Corpul nostru nevoie și de grăsimi, deci a schimba mâncarea obișnuită cu echivalentele cu mai puține grăsimi nu e modul cel mai bun de a elimina caloriile. Mai mult decât atât, astfel de produse au un nvel mai ridicat de zahăr care poate fi dăunător pentru sănătate.sursa: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.