7 obiceiuri GREȘITE la care ar fi mai bine să renunți. Te pot afecta pe termen lung

Cu toții avem niște obiceiuri pe care le considerăm importante pentru a ne păstra sănătatea și silueta. În timp ce unele chiar sunt importante, precum spălatul fructelor sau exercițiile fizice, în legătură cu altele există niște dubii.

Iată o listă de șapte obiceiuri la care poți renunța fără consecințe:

Pastilele de multivitamine

Consumul de multivitamine în exces nu reduce riscul de a face anumite boli și nu au niciun efect asupra memoriei sau a abilității de a munci. S-ar putea chiar să aibă efecte negative.

Utilizarea gelului de mâini anti-bacterial care nu conține alcool

Gelurile anti-bacteriae pentru mâini omoară diverse bacterii și germeni când au minim 60% alcool. Celelalte nu au efecte împotriva tuturor microorganismelor, împotriva pesticidelor sau a poluării. Alege să te speli pe mâini.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Evitarea glutamatului monosodic

Simptomele neplăcute, precum greața sau durerile de cap, apar doar atunci când mănânci ceva cu minim 3g de substanță în forma cea mai pură. În același timp, produsele alimentare care conțin glutamat nu sunt foarte sănătoase pentru tine.

Dietele de Detox

Organismul poate să se descurce singur cu toxinele din corp. Dacă ficatul și rinichii tăi nu funcționează cum trebuie, e un indiciu că trebuie să mergi la doctor, nu să bei mai multe smoothies sau cocktail-uri.

Consumul de produse organice

În multe țări, nu e obligatoriu din punct de vedere legal să diferențiezi produsele eco sau bio de celelalte., iar dacă vezi astfel de etichete, asta va fi doar o strategie de marketing, nu o garanție că nu au fost folosite chimicale.

Refuzul de a folosi microundele

Încălzirea mâncării în cuptorul cu microunde chiar distruge substanțele hrănitoare, dar același lucru se poate întâmpla când folosești un cuptor sau o plită. De fapt, cuptorul cu microunde e de preferat, pentru că e mai rapid.

Consumul de alimente fără grăsimi

Corpul nostru nevoie și de grăsimi, deci a schimba mâncarea obișnuită cu echivalentele cu mai puține grăsimi nu e modul cel mai bun de a elimina caloriile. Mai mult decât atât, astfel de produse au un nvel mai ridicat de zahăr care poate fi dăunător pentru sănătate.sursa: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.