5  obiceiuri care te ajută să începi săptămâna mai bine

Am avut un feedback atât de bun la postarea pe care am pus-o în această dimineață pe instagram, încât m-am gândit să vă las mesajul meu și aici, să vă puteți întoarce ușor la el ori de câte ori simțiți nevoia.

Cum să îți începi săptămâna perfect – pornește cu dreptul de luni

Pentru multe persoane, gândul că vine ziua de luni poate provoca o stare negativă pe care o vei trage după tine pe tot parcursul săptămânii. De aceea, eu cred că mindset-ul pe care ni-l creăm e foarte important. Putem include în rutina noastră obiceiuri care ne vor ajuta să avem un start mai bun și să ducem la începlinire cât mai multe dintre scopurile pe care ni le-am propus.

5  obiceiuri care te ajută să începi săptămâna mai bine

🌙 Dormi bine. Lipsa odihnei îți poate influența puternic starea și productivitatea, așa că ar fi bine să te asiguri că mergi la culcare la timp duminică seara, pentru a reuși să dormi suficient.

🧘‍♀️ Fă mișcare. Nici eu nu reușesc să fac atât de mult sport pe cât mi-aș dori, dar câteva exerciții sau întinderi te ajută să pui sângele în mișcare și să eliberezi endorfine.

💃 Poartă hainele tale preferate. Există o relație direct proporțională între felul în care te simți și ținuta pe care o ai și începând săptămână cu un outfit care îți place, vei căpăta mai multă încredere în tine.

FOLLOW ME

🥞 Ia micul dejun. Fie că e un smoothie pe care să îl faci ușor înainte să pleci de acasă sau un mic dejun elaborat, important e să îți ajuți metabolismul să se pregătească pentru o nouă zi.

🗒 Fă-ți planul pentru următoarea săptămâna. Pentru a fi productiv, e foarte important să știi ce ai de făcut, așa că prima sarcină a zilei de luni (sau ultima a zilei de duminică) ar trebui să fie notarea îndatoririor și priorităților pentru următoarele zile. Asigură-te că treci în calendar și câteva activități relaxante și, în felul acesta, nu vei mai putea spune că nu ai avut timp de ele.

Să aveți o săptămână cât mai frumoasă! 🌸

Cu grijă,
Ela

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.

Fii mereu la curent cu postarile mele! Ce ai de facut?

  1. Sa ma urmaresti pe INSTAGRAM – Aici raspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc
  2. Sa te abonezi la canalul meu de YOUTUBE
  3. Sa dai like paginii mele de FACEBOOK
  4. Sa te inscrii in grupul MAMICI SI COPII FERICITI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.