7 obiecte vestimentare care îți AFECTEAZĂ sănătatea! Ultimul e cel mai PERICULOS!


S-a dovedit că 73% din problemele pe care femeile le au cu spatele vin de la hainele și accesoriile pe care le poartă. Unele lucruri din garderoba ta nu sunt așa inofensive precum par. Iată despre ce e vorba:

1. Pantalonii strâmți

Din cauza efectului de compresie, acești pantaloni foarte populari sunt o amenințare pentru sănătatea da. Pot dăuna circulației, pot cauza dilatarea venelor sau pot chiar să încetinească digestia.

2. Tocurile


Femeile au de patru ori mai multe probleme cu picioarele decât brbațiii. Dureri articulare, bătături, dureri de gleznă, osteoartită – sunt doar câteva. Cu cât este mai înalt și mai îngust tocul, cu atât mai rău. Mai ales dacă ai de mers mult, alege o pereche de pantofi confortabili, care să-ți ofere echilibru.

3. Tanga

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Acest tip de lenjerie intimă poate cauza probleme serioase de sănătate – infecții vaginale, hemoroizi, iritații în zona genitală. Încearcă să nu porți tanga foarte des, mai ales vara. Dacă porți, ai grijă să fie din bumbac 100%.

4. Colierele și cerceii voluminoși

20% dintre găurile din urechi dezvoltă o infecție bacteriană. Dacă procedura nu a fost efectuată corect, infecția se poate răspândi. Cerceii mari și grei cauzează adesea deformări ale lobilor urechilor.

5. Sutienele nepotrivite

Mărimea greșită sau sutienele nepotrivite pot cauza numeroase probleme, precum dureri de spate, de umeri și de coloană. Nu cumpăra niciodată un sutien fără să îl probezi. Dacă ai pieptul mare, evită să porți sutiene cu bretele subțiri. Dacă ai un bust mai mic, asigură-te că sârmele nu-ți afectează pielea.

6. Șlapii

Deși sunt un accesoriu esențial pentru plajă, șlapii nu sunt așa inofensivi. Sunt chiar riscanți – îți poți juli picioarele, iar juliturile se pot infecta cu ușurință. Mai mult decât atât, fiind foarte plați, șlapii îți fac călcâiele să lovească pământul cu mai multă forță, iar asta poate duce la disconfort și dureri de spate.

7. Fustele creion

Aceste fuste îți apropie prea mult picioarele, existând mereu posibilitatea să-ți pierzi echilibrul și să cazi. Îți limitează toate mișcările, de la a merge la a te urca într-o mașină, dar cel mai rău e că pot cauza malformații ale genunchilor.

sursa: CNN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.