7 PIESE DE LENJERIE pe care trebuie să le aibă orice FEMEIE

Unor oameni le place să-și acopere corpul, iar altora să-l descopere cât mai mult. Dacă pentru tine și iubitul tău mai puțin înseamnă mai mult și mai bine, iată câteva modele de lenjerie intimă pe care le veți adora amândoi, indiferent ce alegi:

1. Portjartieră și suspensor

Dresul și curelele de suspensie sau jartierele sunt clasice pentru nopțile fierbinți cu iubitul tău și pot fi adăugate la aproape orice alt articol de lenjerie intimă. Mulți bărbați spun că acest stil îi excită.

2. Jartiere

Dresul simplu pot fi o alternativă minunată pentru jartiere. Dacă nu ai răbdare să îți aranjezi curelele cu suspensie și nici ochi la spate, atunci acest tip de dres este numai bun. Dau picioarelor același aer sexy și există multe modele cu dantelă și multe culori din care poți alege. Ca să te asiguri că îți stau bine pe picioare, umezește-le puțin. Și bărbații le adoră.

3. Corset

FOLLOW ME

Corsetele arată întotdeauuna foarte sexy și sunt create astfel încât să-ți evidențieze formele. Ele oferă mult suport sânilor și îți subțiază mijlocul. E forte important să alegi măsura și forma potrivită pentru tine, iar după ce alegi ce crezi că îți stă bine, să obții și părerea une ialte persoane.

4. Lenjeria din PVC, PU și vinilin

Aceste materiale sunt foarte strălucitoare, aluncoase și folosite pentru confecționarea diverselor articole de lenjerie intimă sexy. Ai de unde să te inspiri, deoarece Internetul e plin de diverse modele – de la corsete până la sutiene și chiloței cu fermoar sau capse sau doar dantelă, cu decolteuri imense sau spărturi pe o parte. Când porți astfel de lenjerie te simți cel mai dezbrăcată, deoarece acestea se mulează perfect pe corpul tău și e ca un al doilea strat de piele.

5. Lenjerie intimă bifurcată

Lenjeria intimă bifurcate poate fi foarte seducătoare, mai ales dacă îi spui partenerului ce „nu” porți atunci când sunteți într-un loc public (dacă întâlnești). Acest tip de lenjerie intimă poate fi o idee foarte bună și dacă vrei să fii semi-acoperită, permițând accesul către zonele tale mai… erogene. Din nou, poți să alegi dintr-o varietate de culori și stiluri.

6. Cămășuță Baby Doll

O cămășuță Baby Doll purtată cu niște chiloți tanga îți va face picioarele să pară foarte sexy. Cu ajutorul său poți ascunde sau arăta, în funcție de model, material și culoare.

7. Sutien și chiloței asortați

De multe ori nu ai nevoie decât de un sutien și niște chiloței asortați pentru a da vieții tale o notă seducătoare, deoarece sunt foarte provocatori și sugestivi.

Citește și: 8 GREȘELI pe care le faci când îți cumperi LENJERIE INTIMĂ

S-ar spune că nu e așa dificil să alegi lenjeria intimă din moment ce e un obiect vestimentar pe care l-ai purtat toată viața. Ei bine, s-ar putea să fii surprinsă să afli că poți da greș la acest capitol, căci s-ar putea să facm totuși anumite lucruri în mod greșit, fără să ne dăm seama.

Iată care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le facem când alegem lenjeria intimă:

1. Purtăm o mărime prea mică

Majoritatea femeilor tind să cumpere lenjeri prea mică. Nu îți fie frică de măsurile mai mari, pentru ca materialul să nu creeze o siluetă neplăcută pe sub haine.

2. Nu potrivim lenjeria la ținută

Porți o rochie strâmtă și ai alege niște chiloți tanga în mod normal? Ține cont și de textură, material și culoare când alegi stilul care ți se potrivește cel mai bine, fiindcă uneori și niște chiloți care te acoperă complet te pot face mai zveltă.

3. Cumpărăm lenjerie ce are cusături proeminente

Alege lenjerie cu niște cusături fine, care să nu îți lase urme pe piele și să nu se observe prin haine.

4. Purtăm lenjerie plasă pe timpul verii

Poate părea ca plasa lasă aerul să circule, dar tot e făcută din materiale sintetice precum poliesterul care pot capta căldura, transpirația și umezeala. Poartă ceva din fibre naturale precum bumbacul.

5. Purtăm lenjerie albă cu haine albe

Albul creează contrast cu pielea. Ar trebui să porți lenjerie care are o culoare asemănătoare cu pielea ta atunci când porți haine albe.

6. Purtăm lenjerie de culoare deschisă pe sub hainele închise la culoare

Culorile deschise se pot vedea pe sub material, mai ale în fotografiile cu blitz. Alege culori închise pe sub hainele închise și deschise pe sub hainele deschise.

7. Ne băgăm lenjeria în mașina de spălat

Apa fierbinte, învârtirea și detergentul afectează elasticitatea și materialul lenjeriei. Ar trebui să speli lenjeria de mână, cu un săpun delicat.

8. Nu investim prea mult pe lenjerie

Lenjeria mai ieftină e făcută de obicei din materiale proaste care nu vor dura prea mult. Alege calitatea, confortul și viabilitatea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.