7 SACRIFICII pe are nu ar trebui să le faci pentru un BĂRBAT

Femeile sunt în stare să facă multe lucruri pentru bărbații pe care îi iubesc. Unele și-ar sacrifica chiar propria fericire. Nu ar trebui să facem însă totul în numele dragostei. Iată ce nu ar trebui să facă vreodată femeile pentru bărbații pe care îi iubesc:

1. Nu ar trebui să-ți compromiți standardele

Standardele și credințele tale sunt o parte din persoana ta, fiind ceva situat foarte profund în ființa ta. Când cineva încearcă să schimbe aceste standarde sau convingeri, îți arată că nu te iubește cu adevărat pentru cine ești. Este important ca o femeie să nu rămână niciodată alături de un bărbat care nu-i respectă standardele. În schimb, o femeie ar trebui să caute pe cineva care fie îiîmpărtășește standardele, fie o admiră pentru ele. Ar putea dura ceva timp până să-l găsești, dar el există, ai încredere.

2. Nu ar trebui să-ți schimbi înfățișarea

E normal ca o femeie să vrea să arate frumos pentru bărbatul pe care-l iubește. Nu este nimic în neregulă dacă petreci un pic mai mult timp să-ți faci părul și să te machiezi înainte de o întâlnire. Cu toate acestea, ar trebui să te simți la fel de încrezătoare în blugi și un tricou, nu numai în rochia albastră pe care o iubește el. Nu trebuie să fii întotdeauna aranjată din cap până în picioare.

3. Nu ar trebui să îți schimbi niciodată aspectul pentru aprobarea unui bărbat

FOLLOW ME

Dacă bărbatul tău îți spune să te îmbraci altfel, să te tunzi sau să îți modifici cumva corpul, el nu merită timpul tău. Găsește pe cineva care crede că ești cea mai frumoasă femeie de pe pământ, chiar și în zilele în care te simți urâtă.

4. Nu ar trebui să fii supusă

Bărbații și femeile ar trebui să fie parteneri egali într-o relație. Ambele sunt ființe umane independente cu opinii și moduri de a face lucruri diferite. Deși trebuie să învățăm cum să conviețuim, nu trebuie să ne sacrificăm propriul drum pentru voința celuilalt. Nu contează cât îl iubești – partenerul tău nu-ți controlează viața. Tu faci asta. Când luați o decizie puteți, desigur, să vă sfătuiți, dar cuvântul său nu trebuie să fie considerat literă de lege.

5. Nu ar trebui să-ți ascunzi inteligența

Unele femei cred că a face pe proasta este atractiv. Sigur, nu ar trebui să te comporți de parcă ai știi tot, dar nici nu trebuie să-ți ascunzi inteligența. Dacă ai o opinie, împărtășește-o. Dacă știi răspunsul la o întrebare, spune-l. Îți vine să crezi sau nu, bărbații consideră că femeile încrezătoare sunt atractive – la fel și cele independente, care nu se tem să dovedească faptul că are un creier.

6. Nu ar trebui să renunți la visele tale

Doar pentru că ai găsit dragostea vieții tale, nu înseamnă că toate visele ți s-au împlinit. Toată lumea are speranțe secrete, vise și dorințe pentru viitor. A fi într-o relație nu înseamnă că trebuie să renunți la acele vise pentru iubitul tău. Dimpotrivă! Partenerul tău ar trebui să îți ofere încurajări și sprijin pentru a-ți trăi visele.

 

7. Corpul

De cele mai multe ori, bărbaților nu le pasă că nu ești puțin mai înaltă, mai slabă sau mai voluptuoasă. E cu tine pentru un motiv – asta contează. Renunță la idea de a schimba vreo parte a corpului tău pentru a-l ține lângă tine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.