7 SACRIFICII pe are nu ar trebui să le faci pentru un BĂRBAT


Femeile sunt în stare să facă multe lucruri pentru bărbații pe care îi iubesc. Unele și-ar sacrifica chiar propria fericire. Nu ar trebui să facem însă totul în numele dragostei. Iată ce nu ar trebui să facă vreodată femeile pentru bărbații pe care îi iubesc:

1. Nu ar trebui să-ți compromiți standardele

Standardele și credințele tale sunt o parte din persoana ta, fiind ceva situat foarte profund în ființa ta. Când cineva încearcă să schimbe aceste standarde sau convingeri, îți arată că nu te iubește cu adevărat pentru cine ești. Este important ca o femeie să nu rămână niciodată alături de un bărbat care nu-i respectă standardele. În schimb, o femeie ar trebui să caute pe cineva care fie îiîmpărtășește standardele, fie o admiră pentru ele. Ar putea dura ceva timp până să-l găsești, dar el există, ai încredere.

2. Nu ar trebui să-ți schimbi înfățișarea


E normal ca o femeie să vrea să arate frumos pentru bărbatul pe care-l iubește. Nu este nimic în neregulă dacă petreci un pic mai mult timp să-ți faci părul și să te machiezi înainte de o întâlnire. Cu toate acestea, ar trebui să te simți la fel de încrezătoare în blugi și un tricou, nu numai în rochia albastră pe care o iubește el. Nu trebuie să fii întotdeauna aranjată din cap până în picioare.

3. Nu ar trebui să îți schimbi niciodată aspectul pentru aprobarea unui bărbat

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Dacă bărbatul tău îți spune să te îmbraci altfel, să te tunzi sau să îți modifici cumva corpul, el nu merită timpul tău. Găsește pe cineva care crede că ești cea mai frumoasă femeie de pe pământ, chiar și în zilele în care te simți urâtă.

4. Nu ar trebui să fii supusă

Bărbații și femeile ar trebui să fie parteneri egali într-o relație. Ambele sunt ființe umane independente cu opinii și moduri de a face lucruri diferite. Deși trebuie să învățăm cum să conviețuim, nu trebuie să ne sacrificăm propriul drum pentru voința celuilalt. Nu contează cât îl iubești – partenerul tău nu-ți controlează viața. Tu faci asta. Când luați o decizie puteți, desigur, să vă sfătuiți, dar cuvântul său nu trebuie să fie considerat literă de lege.

5. Nu ar trebui să-ți ascunzi inteligența

Unele femei cred că a face pe proasta este atractiv. Sigur, nu ar trebui să te comporți de parcă ai știi tot, dar nici nu trebuie să-ți ascunzi inteligența. Dacă ai o opinie, împărtășește-o. Dacă știi răspunsul la o întrebare, spune-l. Îți vine să crezi sau nu, bărbații consideră că femeile încrezătoare sunt atractive – la fel și cele independente, care nu se tem să dovedească faptul că are un creier.

6. Nu ar trebui să renunți la visele tale

Doar pentru că ai găsit dragostea vieții tale, nu înseamnă că toate visele ți s-au împlinit. Toată lumea are speranțe secrete, vise și dorințe pentru viitor. A fi într-o relație nu înseamnă că trebuie să renunți la acele vise pentru iubitul tău. Dimpotrivă! Partenerul tău ar trebui să îți ofere încurajări și sprijin pentru a-ți trăi visele.

 

7. Corpul

De cele mai multe ori, bărbaților nu le pasă că nu ești puțin mai înaltă, mai slabă sau mai voluptuoasă. E cu tine pentru un motiv – asta contează. Renunță la idea de a schimba vreo parte a corpului tău pentru a-l ține lângă tine.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.