7 semne că partenerul ți-a fost trimis de Dumnezeu. Cum îți dai seama că sunteți suflete pereche

Dacă spui „suflet pereche” într-un grup de oameni, mulți își vor da ochii peste cap. Ideea că există o persoană magică pentru tine de care te vei îndrăgosti instantaneu este pur și simplu nerealistă. Există însă persoane pe care le cunoști instinctiv, cu care te conectezi și care îți permite să crești.

E ușor să te înțeșegi bine cu cineva. A „semăna” cu ea în sensul cel mai profund e însă mai dificil. Atunci când reușiți să vă sincronizați complet, înseamnă că ți-ai găsit sufletul pereche și ai noroc, pentru că asta nu se întâmplă de multe ori în viață. Iată câteva semne care ar putea sugera că ți-ai găsit sufletul pereche:

1. Sufletul pereche nu este jumătatea ta

Sufletul pereche, partenerul, destinul sau jumătatea ta nu sunt același lucru. Poate fi vorba de un prieten, de cineva din familie, de un iubit sau pur și simplu de un cunoscut. Uneori îți dai seama că cineva e pe aceeași lungime de undă cu tine atunci când râdeți la aceeași scenă dintr-un film.

2. Simți că vă cunoașteți de o mie de ani

Poate că principalul indiciu al unui suflet pereche este sentimentul că vă cunoașteți de o mie de ani. Uneori ți se întâmplă asta cu o persoană care e de două ori mai mare ca tine, de altă naționalitate, de altă religie, dar care pur și simplu te înțelege – în sensul cel mai profund al cuvântului. Vechea zicală „când știi, știi” e adevărată atunci când se aplică unei legături cu sufletul tău pereche. Nu îți pui întrebări – simți că ai întâlnit pe cineva special pentru tine

FOLLOW ME

3. Aveți aceleași valori

Poate că aveți (și e, evident, absolut normal să se întâmple asta) gusturi diferite în materie de haine, mâncare și alte detalii, dar când vine vorba de chestiuni morale, valori și expresii emoționale, acestea seamănă. Aveți același sistem de valori și aceeași percepție asupra lumii în general.

4. „Legea oglinzii”

Dacă analizăm totul din alt punct de vedere, un suflete pereche e ca propria ta imagine reflectată. Îl înțelegi deoarece îl privești ca și cum te-ai privi pe tine în oglindă. Vorbim de interior, desigur, nu de aspectul fizic. Acest lucru e cunoscut ca „legea oglinzii”.

5. Creați ceva împreună

Coneziunea se extinde și valorile similare au un mare potențial de a se transforma în ceva creativ, ceva de care să vă ocupați împreună. Poate fi orice – începeți printr-o mică aventură și continuați făcând planuri de a cuceri lumea.

6. Nu sunteți obligați să vă schimbați unul pe celălalt.

Semănați între voi. Dacă partenerul încearcă să te schimbe, înseamnă că are alte valori, o altă percepție asupra vieții, alte planuri – prin urmare, nu e imaginea ta în oglindă, nu e sufletul tău pereche.

7. Chimia fizică e palpabilă

Electricitatea nu apare numai la nivel sexual, ci și atunci când îți iei sufletul pereche de mână, chiar și la mulți ani după relație.

2 comentarii pe “7 semne că partenerul ți-a fost trimis de Dumnezeu. Cum îți dai seama că sunteți suflete pereche

  1. Pingback: Semnificatia orelor si a minutelor in dragoste - Ce sunt orele oglinda? - Mezi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.