7 semne zodiacale care nu se împacă bine cu schimbarea – le dă viaţa peste cap

7 semne zodiacale care nu se împacă bine cu schimbarea – le dă viaţa peste cap

Șapte zodii care nu se împacă bine cu schimbarea. De ce acești nativi nu suportă să apară vești noi sau modificări ale triectoriei lor.

Berbecul

Deşi Berbecii sunt cunoscuţi pentru că acţionează fără să se gândească prea mult la consecinţe şi sunt deschişi să accepte orice fel de provocări, când vine vorba de schimbări, sunt total opusul a ceea ce se crede despre ei. Berbecii nu se gândesc de 2 ori înainte să facă ceva, iar acest lucru poate avea consecinţe destul de serioase, aşa că e bine să ştie că se pot ascunde într-o zonă confortabilă când dau de necaz. Schimbările bune sunt agreate de Berbeci, dar cele care le dau viaţa peste cap îi fac să devină o cu totul altă persoană.

Taur

Taurul este fără îndoială una dintre cele mai încăpăţânate zodii şi, cu toate, acestea, un Taur cunoaşte limitele în viaţă şi ştie că nu poate deţine mereu controlul. Vor însă să îşi imagineze că ar putea face asta. Dacă trebuie să modifice ceva în viaţa lor, totul s-a terminat pentru Tauri. Chiar dacă nu arată, pe dinăuntru sunt stresaţi şi nu le place deloc ceea ce se întâmplă.

Leu

Leii sunt lideri înnăscuţi, pasiunea lor cea mai mare e controlul şi se pricep de minune să conducă. Nimeni nu poate face un Leu să se răzgândească odată ce are o opinie cu privire la un subiect anume. leii sunt persoane punctuale şi îi scoate din minţi atunci când trebuie să aştepte pe cineva sau să se întâlnească la altă oră decât la cea stabilită. Leilor nu le plac schimbările, dar nu le rămâne altceva de făcut decât să se conformeze.

Fecioară

Fecioarele adoră schimbările şi chiar au o lecţie de învăţat după ce se petrece. Fecioarele gândesc foarte mult şi analizează orice schimbare în cel mai mic detaliu, aşa că pot ajunge să o regrete. Astfel, schimbările dau peste cap universul Fecioarei, care ştie deja cum funcţionează bine lucrurile, nu vrea să modifice nimic la asta.

Balanţă

Balanţele nici nu vor să audă măcar de cuvântul schimbare, e ceva care le displace total, la fel de mult ca certurile şi lucrurile pe care nu le cunosc. Balanţele sunt sceptice din fire, aşa că nu pot garanta că o schimbare e în bine sau care vor fi consecinţele acesteia. Balanţele ştiu să ascundă foarte bine această teamă în spatele unei feţe surâzătoare.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Capricorn

Capricornilor le place ordinea, disciplina şi atunci când totul decurge fără probleme. Schimbările nu sunt pe placul Capricornilor pentru că le dau această ordine peste cap. Capricornii dau mereu tot ce au mai bun, iar schimbările nu le permit să se dezvolte în această direcţie. Cel mai urât vis al unui Capricorn e acela când e luat prin surprindere de o schimbare.

Vărsător

Vărsătorii sunt fani ai schimbărilor, cu toate acestea, nu le place atunci când schimbarea provine din exterior şi nu e creată de ei. Vărsătorii adoră noul şi progresul, sunt în favoarea tehnologiei moerne şi a unei minţi deschise, dar nu şi schimbările în rău, care duc la regres şi haos. Vărsătorii ştiu foarte bine ce anume le place şi nu vor să facă nicio schimbare în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.