7 SEMNIFICAȚII ale VISELOR pe care nu ar trebui să le IGNORI

Visele și semnificațiile lor ne-au fascinat dintotdeauna. Psihoterapeutul Carl Jung, cunoscut pentru teoria arhetipurilor și a inconștientului colectiv, era de părere că visele reprezintă o poartă spre lumea spirituală. În ceea ce privește aspectul științific, scanarea creierului a arătat că privim imaginile onirice la fel cum privim lumea reală. Sunt visele un răspun la stimulii percepuți în timpul zilei sau sunt mesaje dintr-o altă lume? Cum le interpretăm?

Iată ce vise nu ar trebui să ignori:

1. Zborul

Zborul indică adesea ambiția. Unde te duci? Cum ajungi acolo? Ai probleme în viață? Visele în care zbori îți încarcă adesea bateriile, îți dau sentimentul de libertate și că poți depăși orice obstacol.

2. Cascadele

Visele legate de apă țin de starea noastă emoțională. Apa simbolizează curățenia și puritatea. Cascadele reprezintă noi începuturi și îndepărtarea a ceea ce e vechi.

FOLLOW ME

3. Dinți

Extragerea dinților simbolizează că ceva trebuie îndepărtat, dinți putrezi implică anxietate, frică. Visezi că îți cad dinții atunci când te confrunți cu situații noi care cauzează stres – o slujbă nouă, frica de ap ierde, lipsa puterii într-o relație, minciuni ascunse.

4. Moartea

A visa moartea simbolizează de obicei sfârșitul a ceva – moartea anxietății și a furiei, a unei situații, a unei idei. Poate fi un indiciu legat de niște mari schimbări emoționale.

5. Casele

Casele din vis reprezintă sinele și diferitele aspecte ale personalității. Interpretarea diferă în funcție de tipul de casă ori camere. Casele simbolizează securitatea și confortul. Un pod simbolizează de obicei amintiri ascunse, iar o pivniță intuiția și subconștientul.

6. Bani

Visele în care apar bani ne permit să ne trezim recunoscători. Sunt legate de noroc și felul în care ne percepem propria valoare. A visa un câștig la loterie implică o schimbare în stilul de viață, iar a visa că dai bani implică frica de a pierde ceva. Visele cu bani țin de abundență și prosperitate, fiindcă stabilitatea financiară e un aspect important al vieților noastre.

7. Foc

Visele legate de foc pot avea interpretări variate în funcție de context. A vedea un foc în depărtare simbolizează dorința și transformarea, iar jocul cu focul poate fi o avertizare asupra unor activități riscante. Dacă dai tu foc la ceva, înseamnă că atunci când ești treaz îți reprimi furia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.