7 SEMNIFICAȚII ale VISELOR pe care nu ar trebui să le IGNORI


Visele și semnificațiile lor ne-au fascinat dintotdeauna. Psihoterapeutul Carl Jung, cunoscut pentru teoria arhetipurilor și a inconștientului colectiv, era de părere că visele reprezintă o poartă spre lumea spirituală. În ceea ce privește aspectul științific, scanarea creierului a arătat că privim imaginile onirice la fel cum privim lumea reală. Sunt visele un răspun la stimulii percepuți în timpul zilei sau sunt mesaje dintr-o altă lume? Cum le interpretăm?

Iată ce vise nu ar trebui să ignori:

1. Zborul

Zborul indică adesea ambiția. Unde te duci? Cum ajungi acolo? Ai probleme în viață? Visele în care zbori îți încarcă adesea bateriile, îți dau sentimentul de libertate și că poți depăși orice obstacol.


2. Cascadele

Visele legate de apă țin de starea noastă emoțională. Apa simbolizează curățenia și puritatea. Cascadele reprezintă noi începuturi și îndepărtarea a ceea ce e vechi.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3. Dinți

Extragerea dinților simbolizează că ceva trebuie îndepărtat, dinți putrezi implică anxietate, frică. Visezi că îți cad dinții atunci când te confrunți cu situații noi care cauzează stres – o slujbă nouă, frica de ap ierde, lipsa puterii într-o relație, minciuni ascunse.

4. Moartea

A visa moartea simbolizează de obicei sfârșitul a ceva – moartea anxietății și a furiei, a unei situații, a unei idei. Poate fi un indiciu legat de niște mari schimbări emoționale.

5. Casele

Casele din vis reprezintă sinele și diferitele aspecte ale personalității. Interpretarea diferă în funcție de tipul de casă ori camere. Casele simbolizează securitatea și confortul. Un pod simbolizează de obicei amintiri ascunse, iar o pivniță intuiția și subconștientul.

6. Bani

Visele în care apar bani ne permit să ne trezim recunoscători. Sunt legate de noroc și felul în care ne percepem propria valoare. A visa un câștig la loterie implică o schimbare în stilul de viață, iar a visa că dai bani implică frica de a pierde ceva. Visele cu bani țin de abundență și prosperitate, fiindcă stabilitatea financiară e un aspect important al vieților noastre.

7. Foc

Visele legate de foc pot avea interpretări variate în funcție de context. A vedea un foc în depărtare simbolizează dorința și transformarea, iar jocul cu focul poate fi o avertizare asupra unor activități riscante. Dacă dai tu foc la ceva, înseamnă că atunci când ești treaz îți reprimi furia.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.