7 sfaturi de frumusețe pe care orice tânără de 20 de ani trebuie să le știe!

7 sfaturi de frumusețe pe care orice tânără de 20 de ani trebuie să le știe!

20 și ceva de ani este cel mai bun moment pentru a începe un regim de îngrijire a pielii. Este o vârstă la care nu eziți să experimentezi, când încerci cele mai noi look-uri și când înveți mai multe despre ceea ce îți place și nu îți place personal. Este, de asemenea, momentul în care problemele de acnee din adolescență se estompează de obicei, netezimea pielii și tenul este în cea mai bună formă.

Ținând cont de toate acestea, trebuie să aveți grijă de pielea dumneavoastră pentru a vă păstra sănătatea și strălucirea inițială – iar sfaturile implicate variază, de asemenea, pentru diferite grupe de vârstă. Iată o listă cuprinzătoare a ceea ce ar trebui să fie ghidul ideal de îngrijire a pielii tale –

1. Începeți cu o curățare adecvată

Dintre toate sfaturile de înfrumusețare pentru fața ta, primul și cel mai important este să îți cureți fața de fiecare dată când te întorci acasă. Curățarea implică ștergerea delicată a întregului machiaj, a cremei de protecție solară, a murdăriei și a poluării la care fața ta a fost expusă. Orice produs de curățare neted și lăptos va fi o alegere excelentă pentru toate tipurile de piele. Folosiți apă călduță pentru a vă spăla fața, apoi aplicați puțin produs de curățare și frecați-l pe față cu mișcări circulare. Clătiți bine din nou cu apă caldă după câteva minute și uscați-vă fața cu un prosop.

2. Hidratează-ți pielea, întotdeauna

Spălatul sau curățarea lasă adesea fața uscată și zgâriată. Prin urmare, următorul lucru cel mai important pe care trebuie să îl faci pentru pielea ta este să o menții hidratată. Poți folosi orice cremă hidratantă fără ulei, deoarece este excelentă atât pentru tipurile de piele grasă, cât și pentru cele uscate. Menținerea pielii hidratate în permanență este unul dintre cele mai importante sfaturi de frumusețe pentru a te feri de liniile fine și ridurile care se apropie.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

3. Nu uitați de crema de protecție solară

Indiferent dacă soarele este deasupra capului sau nu, aplicarea cremei de protecție solară este o rutină esențială de îngrijire a pielii. Deteriorarea se poate dovedi a fi foarte dăunătoare pentru sănătatea pielii tale. Prin urmare, folosiți doar creme și produse de machiaj protejate cu SPF. În plus, fetelor, evitați cât mai mult expunerea la soare!

4. Nu uitați să vă exfoliați

Exfolierea este esențială pentru a vă curăța pielea de toate celulele moarte și punctele negre. Fă-o doar o dată sau de două ori pe săptămână pentru o piele netedă și suplă – cea după care tânjește orice fată!

5. Include mulți antioxidanți în dieta ta!

Antioxidanții sunt grozavi pentru pielea ta, deoarece leagă producția de radicali liberi, previn îmbătrânirea, petele negre, ridurile și te salvează de efectele nocive ale poluării și ale razelor UV. Trebuie să ronțăi o mulțime de antioxidanți, cum ar fi fructe de pădure, spanac, broccoli, să mănânci mulți pești de apă dulce și să bei ceai verde. Și în zilele noastre piețele sunt inundate de produse de îngrijire a pielii care au ca ingredient antioxidanți. Acum știi mai bine ce să cumperi la următoarele cumpărături!

6.Protejează-ți zona din jurul ochilor

Pentru că pielea din jurul ochilor este foarte delicată, trebuie să o îngrijești cu o precauție echivalentă cu cea pe care o ai pentru restul feței tale. Această parte este foarte ușor predispusă la apariția ridurilor, un indiciu clar al procesului de îmbătrânire. Prin urmare, pentru a vă umple pielea din jurul ochilor, începeți să folosiți creme pentru ochi încă de la vârsta de 20 de ani. Acestea nu numai că previn cearcănele, dar îți fac și ochii să pară mai tineri.

7. Nu dormi niciodată cu machiajul pe față

Da, este cea mai obositoare treabă să te întorci acasă de la o petrecere sau de la o seară de dans, toată obosită și epuizată și să te așezi să te demachiezi. Dar dormitul cu toate acele straturi de machiaj pe față poate face mai mult rău decât te poți gândi. Duce la blocarea porilor și, ulterior, la erupții neplăcute. Prin urmare, un sfat de frumusețe important aici este să folosești întotdeauna un demachiant sau un demachiant de o marcă bună pentru a îndepărta machiajul înainte de a merge la culcare, indiferent cât de obosită te simți.

Urmând această rutină simplă în 7 pași te va salva de la a te simți vinovată la 30 de ani. Și, deși rutina de îngrijire a pielii sună mai mult ca o răsfăț, noi v-am oferit 7 cele mai accesibile și convenabile modalități de a vă menține pielea strălucitoare și radiantă. Bucurați-vă de cei 20 de ani și pregătiți-vă fără efort pentru o vârstă de 30 de ani și mai plăcută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.